The way you make me feel

Sandra har nu åkt hem från sin 5 dagars vistelse i Katrineholm. När jag skulle lägga mig i tisdags kändes det väldigt tomt, hade ingen bredvid mig som jag kunde prata med :/ Jag har haft det väldigt trevligt med henne och längtar redan tills vi ses igen! :) Vad är en kikare? xD Shit vad jag garvade!

Tisdagen spenderade jag i Stockholm tillsammans med Emma, Hanna, Elin och Sandra. Vi tog 10.19 tåget och strosade runt på stan och shoppade till klockan var runt tre. Sedan gick vi till Kungsträdgården och åt vår matsäck som vi hade med oss ;) låter lite som en skolresa men på så vis hade vi mer pengar kvar till shopping :) Min matsäck bestod iallafall av en tonfisksallad, mumma! När alla var mätta och belåtna tog vi färjan över till Djurgården och Skansen. Efter en picknick i det gröna var det äntligen dags, Allsång! =) Måns var fett bra :) Vilken utstrålning killen har! Oj, oj, oj! Det var även ett väldigt drag när Per Gessle sjöng låtarna Sommar tider och Jag går och fiskar tyvärr fick inte tvpubliken höra den sist nämda låten, den var bara för publiken - VIP ;)

Jag har nyss kommit hem från en väldigt trevlig kväll. Jag, Elin, Felle, Buken och Mia var och åt på Rhodos och sen blev det en glass på donkan som efterrätt :) Det blev även en hel del prat i stadsparken men om vad? Hemligt ;) Det var väldigt kul att äntligen träffa er igen tjejer! Har saknat er <3

"så man hade såhär bajs på strumporna sen"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0