bio

national treasure - bra skådespelare, bra film!

Värd att se :)

/S

imorgon är helt ny dag, en dag som är bra att ha

Imorgon är jag tillbaka till skolan igen - har vilat upp mig måndag och tisdag med oc :)
Imorgon ska jag äta kebab och se på bio med min kusin Daniel - varför känns det som att jag ska på dejt? / Danne
Imorgon ska jag hälsa på mormor och ester :)

och nu ska jag poppa popcorn och bänka mig framför tv'n. 

/S

ibland måste man prova något nytt

Söndag = pizzadag och den här söndagen var inget undantag. Har nyss ätit en kebabpizza 3 från Parken :) Den kan jag rekommendera!
Idag tog jag bussen till valla och till min stora förtjusning åkte bea med samma buss :) jag hatar att åka buss själv! I valla mötte robin mig och vi gick hem till honom och kollade på I am Legend, asbra! Vi gick även ut med hunden och shit vad vi garvade när det sket xD Haha kanske låter dumt men det såg för jävla roligt ut asså!
Hade sälle med bea på bussen hem också :)

Nu ska jag ringa robin för vi har en viktig sak att prata om!
/S

tack robin för en rolig helg :)

det flyter på

Gårdagens disco var väldigt lyckat. Över förväntningarna måste jag säga :) Vi hade räknat med att det skulle komma max 50 pers men istället möttes vi av över 100 discosugna barn :) Det blev lite panik när vi insåg att godiset och drickan inte skulle räcka i mer än två timmar men vi hade snälla föräldrar som ställde upp och skjussade oss hit och dit. Ungarna var väldigt sociala och jag kände mig verkligen som en i gänget när vi sjöng/skrek och hoppade till umbrella :) En riktig sammanhållning mellan de flesta som var på dabgolvet. Jag dansade även tryckare med två killar :) En var assöt! xD

När discot var slut gick klassen ner mot stan. Det blev sång och lite gruppbilder innan jag avvek för att sprinag ett ärende förbi allex. Utanför honom var det ett par stycken och jag hade sällskap med robin ner på stan. Vi gick till mc D för jag var kissnödig med där fick jag inte komma in för det hade tydligen stängt. Men ändå satt det folk därinne, hur förklarar dem det? Det blev allsång utanför istället innan jag och robin drog vidare hem till tvillingarna :) Vet inte riktigt hur länge jag stannade där, hade ingen tidsuppfattning, men jag hann hälsa på alla och ramla några gånger med stephanie xD Sen sprang jag ner till bussen för att hinna säga hejdå till allt folk och sen bar det av hem till min säng.

Dagen har varit bra.
Jag gick hem till mormor och kollade på ester hennes nya hundvalp :) Hon är jättesöt och jättebusig. Jag hann även äta en kebabtallrik mellan lekstunderna. Sen mötte jag elin och vi köpte godis innan vi gick en promenad som blev ganska lång måste jag säga. Vi gick enda hem till emma och sen runt lite mer i stan. Det var härligt.
Det var tänkt att jag skulle spendera kvällen i valla men så blev det inte för min kära vän robin kollade fel på busstidstabellen så vi kom aldrig dit xD Vi skulle ta 21.15 bussen för det var han ju helt säker på att det gick en på lördagar, så vi gick ner dit och väntade. Klockan blev 20 över och bussen hade fortfarande inte kommit. Jag sa att han säkert hade kollat fel men han svarade att han inte är dum i huvet. Då gick tobbe och läste på tabellen och då får vi klart för oss, det jag redan hade fattat, robin hade kollat fel. Det är på fredagr bussen går 21.15 inte på lördagar. Istället för att stå där och frysa och vänta på nästa buss gick vi hem till tvillingarna. Vi kollade på oc och snackade :) Sen följde jag killarna till bussen och nu sitter jag här. Ska strax sova!

Imorgon bär det av till valla eftersom jag aldrig kom dit idag :P Jag kan ju inte svika robin, vi ska ju faktiskt gå ut med hunden.
/S


disco hit och disco dit

Stressigt värre! Discot är imorgon och idag fick vi veta att vi inte har något ljus! Det känns ju bra, nooot ! Då är det bara att göra det bästa av situationen, vilket är att ta med sig allt man kommer över! Någon som har någon discolampa, ljusslinga eller vad fan som helst, hör av er! Egentligen skulle vi lägga ner det här discot och planera mer och göra så att alla hjälper till för så är det inte nu. Tur för er att jag har föräldrar som ställer upp.
En annan sak som känns väldigt tråkigt är att tvillingarna har fest imorgon och jag är alltid där! Jag älskar deras fester för det är alltid det perfekta folket :) Hoppas ni saknar mig när jag inte är där ;) men vi ses på stan! :)

/S

jag tyar inte mer, jag måste ha lunch

Det blev en snabbis i skolan idag. Nog för att onsdagar är vår kortaste dag men den här var ovanligt kort :) Vi började med att skriva en uppstas som drog ut på tiden så engelskan blev 20 minuter kortare så vi hann bara med läxförhöret och sen var skoldagen slut! Matte - Lena var sjuk så då lät Lars oss gå hem iställer för att vänta i en timme och sen ha en lektion med honom i typ 50 minuter, det var snällt och helt rätt av honom :)

Jag och Elin åkte ner på stan och handlade godis eftersom det är disco på fredag! Allt är väldigt stressigt och det känns som att jag gör allt. Idag var jag och shoppade nödvändiga discosaker och elin joinade mig. Mamma fick sig ett gott skratt också när jag och elin kom ut från willys och hade köpt popcorn. Varken jag eller elin har köpt kärnpopcorn (som jag väljer att kalla dem) förut så vi hade ingen aning om hur många påsar som behövdes. Jag kan ju säga att vi köpte på tok för många! xD

Nu ska jag duscha och sen blir det en tidig kväll.
/S

http://hagapojken.blogg.se - dannes sköna blogg!


lite, inte mycket, lite

Just nu är längtan efter sommaren enorm! Jag lyssnar på sommarmusik och kollar sommar bilder :) Och den här sommaren fyller man ju 18 också, inte helt fel :)

Slutade tidiagre idag för att ulrika är sjuk. klagar inte!

Ingen Dr. House ikväll men jag funderar på att poppa popcorn och dricka cola till gynning istället. Popcorn och cola klockan 21 på tisdagar är ju liksom en vana. En dålig vana, men ändå en vana och man ska hålla på vanor, det har jag alltid sagt.

/S

helgen

fredag
Det blev en lugn kväll hemma hos emma. JAG anlände först och efter en stund kom det resterande kvällssällskapet, betående av elin och therese :) Vi kollade på let's dance och step up! Vi hann även med lite björn gustavsson innan vi gav oss ut i fredagsnatten.

lördag
Tänkte möblera om rummet men det slutade bara med att jag bytte plats på garderoben och sminkbordet (A)
Elin och jag gick en liten promenad och köpte godis innan jag åkte till valla och spenderade kvällen tillsammans med robin :) Vi pratade igenom tre filmer, det är alltid trevligt!

söndag
Var och kollade på hockey med hanna och andreas. Carro gjorde två mål, jag är imponerad ;) Jag har även kollat på oc och nu väntar jag på att idol 2004 ska börja :) I kvällens avsnitt är det Darins audition! Funderar på att poppa lite popcorn och äta till... Jag har bestämt mig för att vara nyttig i veckorna och jävligt onyttig på helgerna och så vitt jag vet så är det helg nu. Popcorn är alltså tillåtet ! :)

Sovmorgon imorgon, ohyeah !
/S


spring is in the air

Asså vädret idag! Soligt och torrt på marken, topnotch! (:

Hände det något i skolan som är värt att nämna ? nej.
Efter skolan var det väldigt stressigt. Det är alltis stressigt på torsdagar för vi slutar sent och jag måste alltid stressa ner till hallen. Inte blev det mindre stressigt när jag cyklade med elin och niclas hem. Det gick inte fort precis.
Efter träningen skjutsade pappa mig till valla. Kvällen spenderade jag tillsammans med Sabina och Robin :) Trevligt.

Nu är det dags att sova!
/S

still on top

Idag har jag äntligen träffat mina favorit tvillingar :) Vi ses på tok för sällan! men det gör ju att jag uppskattar våra möten ännu mer? eller nej, jag skulle upskatta våra möten även om vi träffades varje dag för dem är så härliga :) Jag trivs i erat sällskap brudar! Om ett år ses vi säkert varje dag för då är ni stora och kommer till duuuuve ;) woho!

Den här veckan har blivit en liten "catch up with friends"- vecka, and I like it :) I måndag var jag sjuk så då träffade jag ingen. Jag roade mig med oc och det funkade det med. I går var jag i valla och umgick med en drös trevliga personer, idag blev det tvillingarna och imorgon ska jag till valla och hälsa på robin :) På fredag tänker jag ju inte heller sitta inne själv, nej då blir det fest!? Vem offrar sig? Marcus, dags att ha 18 årsfest snart va? ;)

Nu ska jag kolla på mitt favorit avsnitt av OC, the rainy day women!
Ha en fortsatt trevlig kväll, I will :D
/S

jag är inte som du

Har nyss kommit hem från en tripp till valla :) Pappa skulle till flen en sväng och jag hade så tråkigt så jag passade på att få skjuts till valla. Robin var snäll och mötte mig vid silon. Vi gick en sväng och sen mötte vi felicia, moa, cissi och sabina :) När vi hade stått ute en stund och robin hade sagt "ska vi inte gå hem till nån?" över fem gånger gick vi hem till sabina. Jag hann dock inte vara där så länge, det var ju som sagt en tripp till valla. Pappa kom och hämtade mig och sen gick jag hem från OK&Q8 för pappa skulle tvätta bilen och jag hade ingen lust att joina.
Nu väntar jag på att house ska börja! Tisdagens höjdpunkt :)

Imorgon ska jag leka med jessica och stephanie, längtar! :)
/S

monday

Dagen har inte varit topnotch.
Bowlingen på idrotten kunde ha gått mycket bättre. Det var knappt så jag kom över 100, och det gör jag alltid! Mina poäng brukar faktiskt ligga en bit över 100 men idag fick jag nöja mig med 106, eller jag är ju inte nöjd men whatever ^^ Jag vet att jag är en dålig förlorare, det har jag alltid varit, men jag erkänner det ju. Inte blev det bättre av att elin var en glad vinnare. Men vad kan man förvänta sig när hon vinner över mig för typ första gånen (A) det ska inte bli en vana!
Skoldagen blev kortare än väntat eftersom jag var tvungen att gå hem. Jag hade så fruktansvärt ont i magen så jag kunde verkligen inte stanna kvar. Ville bara hem, sätta på mig myskläder, lägga mig på magen (jag ligger alltid på mage när jag har ont i den, det hjälper) i soffan och kolla på OC. Sagt och gjort! Värken har avtagit men jag känner att jag inte ska åka ner till hallen. Jag vet inte om det smittar ?

Det är lika bra att jag är hemma och läser ut boken som vi ska skriva recension på imrgon. Jag har 50 sidor kvar av min otroligt tråkiga bok. Usch jag hatar verkligen att läsa dåliga böcker! Det är en pina. Lika bra att få det överstökat.

/S

maybe I can't be just friends with you

Min dag har i stortsätt bestått av onyttigheter och OC. Men hey, det är lördag! Det är okej att vara seg och onyttig. Jag gillar lördagar.

Igår kom hanna, ida och elin över och vi spelade pratmakarna :) Det var väldigt roligt och jag kan ju inte påstå att jag och elin kände oss särskilt hotade någon gång under spelet. Bättre lycka nästa gång. Hur som helst så hade jag väldigt roligt!

Morgondagen ser lugn ut. Träning på kvällen, that's all I know. Tänkte vara hurtig och gå till och från hallen men vi får väl se om jag känner för det imorgon också, risken finns att jag ändrar mig.

Eftersom ingen tänker vara social på msn eller att jag har blivit bjuden på fest så ska jag fortsätta kolla på min favorit serie oc :D
/S

Seth: Its kinda hard to apologise if I don't know what it is I'm apologising for.
Summer: Well its kinda hard to forgive you if you don't know what you're supposed to be apologising for.

träligt, det har väl du aldrig sagt?

Bara två lektionen idag så jag och elin tog halv tolv bussen ner på stan. Där var vi tvugna att fördriva tiden till tre för vi skulle vänta på elins mamma. Sen visade det sig dock att hon också hade slutat tidigare men det hade ju inte vi någonaning om så vi fördrev tre timmar på stan. Och det var ju tur på ett vis, för annars hade vi missat vurpan inne på hembagarn's. Vi gick dit på en cola och boll. Mannen "offret" som ramlade var antingen full eller handikappad. Jag är inte säker på vilket det var men hur som helst så var han läskig och inte normal. Sen fiket har byggt om är det som ett litet trappsteg upp till sofforna och det hade väl han tydligen glömt bort fast han 3 minuter tidigare hade gått ner för trappsteget. När han skulle gå tillbaka och upp för trappsteget blev det en liten chock när han klev på kanten av trappsteget och liksom gled ner på golvet igen med foten. Han for nordväst med hela kroppen, liksom satte krokben på sig själv, ramlade in i boret, ner på stolarna, rev med sig en blomma i farten och landade slutligen på golvet. Och där satt jag och hade sett hela processen, vilket resulterade i ett asgarv!

Ikväll kommer hanna, ida och elin hem till mig. Vi ska spela pratmakarna, sjunga singstar och äta onyttigt :) Nu ska jag packa mina väskor för en vecka hemma hos farsan. Hoppas att han inte har lagat någon mat för då blir det kebabtallrik!
Ska även ner på stan ikväll och träffa alexandra för nu ska det glos oc :D

/S

I thought that bein' strong meant never losin' your self-control

Har nyss bastat, otroligt skönt! Nästan så att jag somnade (A)

Finns inte mycket att säga om dagen. Vi fick sluta tidigare men det är ju inget ni bryr er om.
Imorgon ser det också ut att bli en kortare dag :) Lars är borta så det ända vi behöver göra är att redigera klart filmerna och det är jag snart klar med. Efter skolan blir det ner en sväng på stan med elin.

jag är glad

/S

du har ingen aning om att jag tänker på dig precis just nu

Trött, tröttare, tröttast. Jag är inte van att gå upp tidigt, vilket resulterade i att jag somande på soffan efter oc. Jag hann dock inte sova någon längre stund för middagen var klar. Jag har alltid sagt att den kommer olägligt.

Första skoldagen på vårterminen var soft. Vi har gjort lite ändringar i schemat så onsdagar är nu vår kortaste dag :) men det är väl också det enda som är bra.
Efter skolan hade jag sällskap med min kusin ner på stan och snäll som han är så fick jag sex kronor av honom så jag kunde handla lite godis :) Tack Daniel, vi ses på vetgirig senare?

/S

bättre sent än aldrig

Då kan jag officiellt meddela att jag har slutat i truppgymnastik efter åtta år på golvet. Jag har gjort en Kajsa Bergkvist, fast jag tycker nog att hennes beslut är en mer katastrof än mitt avhopp. Felicia och Hanna höll iaf en tyst minut för mig idag :) men jag tränar fortfarande barnen så jag är fortfarande en katrineholmsgymnast. Så lätt blir ni inte av med mig!

När jag kom hem från träningen kollade jag på step up :) nej, jag får aldrig nog av den filmen!

Imorgon börjar House igen :) som jag har längtat efter mina tisdags-traditioner. Popcorn, coca cola och house. Imorgon är allt som det ska vara igen :)

Btw, jag har ett nytt favorit ordspråk. Bättre sent än aldrig. Jag och Pontus har kommit på att det passar mig väldigt bra xD jag tar det som en komplimang.
/S


well, I just like to drink

Justin sa nyss skål för New York, jag säger skål för Justin Timberlake! Seriöst, han är grym! Just nu kollar jag på futuresex/liveshow som sände på tv400. Fatta att vara där och se killen live. Vilken upplevelse. Det är en av mina punkter på min "att göra innan jag dör-lista". Jaha nu blev det reklam också, då kan jag lägag all uppmärksamhet på datorn ^^

Idag har det var en riktig softardag. Var otroligt seg hela förmiddagen men det blev lite bättre när jag hade duschat och fixat till mig lite. Jag tänkte att jag skulle gå värsta fetingpromenaden idag men jag hittade ingen partner. Det är inte lika kul att gå själv så det blev bara en kortis.

Ikväll när jag sappade på teven, för att hitta något att kolla på, var det till min stora förstjusning det allra första avsnittet av svenska idol. Första avsnittet av Idol 2004 med Peter och David :) Väldigt underhållande!

Nej nu ska jag lägga all uppmärksamhet på min blivande make, justin ;)
/S

vad äre med dig ?

ja jag vet att det är adolf's fras men jag lånar den tills jag har en egen ^^
Igår var det 18 årsfest på skogsborg. Födelsedags barnet var Crissi och jag hoppas på att hon hade en trevlig kväll :) Min kväll var roligast framåt slutet, bättre sent än aldrig. Det var inte många jag kände där men jag är inte så folkskygg av mig så jag pratade på ganska skapligt ändå :P När festen var slut följde vi mia till bussen och sen hade inte kvällen så mycket mer att bjuda på så jag och elin gick hem till mig och åt kladdkaka :)

Nu har pappa och jesper kommit hem från farmor. Då var det slut på friden. Nu får jag iaf riktig mat, har ju inte orkat laga någon när jag har bott ensam och om jag har lagat någon så har det varit köttbullar och makaroner. Men jag gillar't =) ikväll ska pappa iaf göra tacos till mig ^^

/S

se upp där nere för nu kommer jag

Sen kväll och tidig morgon är ingen bra kombination.
Hela förmiddagen har jag åkt pulka. Jag åkte stjärtlapp i guppet och landade på svanskotan, smärta! Så nu är jag lite öm om baken xD

Nu väntar jag på att elin ska komma och sen blir det lite uppvärmning inför kvällens äventyr ^^

later /S

step up

Filmen step up har förgyllt mina två senaste dagar. Den är nu en av min favorit filmer :) Det är inte en enda låt i filmen som är dålig! Jag diggar med i alla ^^ Topnotch!

Imorgon är det årets första 18 årsfest, ska bli grymt kul :)

Nu ska jag baka en kladdkaka ;)
/S

nytt år, nya möjligheter

Då var 2008 igång då :) Jag ser fram emot alla 18 års fester som året kommer bjuda på ^^ Den första är på fredag och det är crissi som står för den. Hon fyller idag så jag ska snart dit och fira henne. Smörgåstårta och vanlig tårta ska det bjudas på :)

Idag kollade jag på den gamla godingen Kalle Blomkvist. När filmen ändå gick på tv var det lika bra att passa på :)
Jag är väldigt sugen på att se filmen step up idag också. Funderar på att gå och hyra den asså ;)

/S

nyår

Nyår var verkligen topnotch! :) Jag hade en sjukt rolig kväll/natt/morgon ^^ Kvällen började med middag hos nyberg med mina favoriter, emma, hanna, mia, ida och självklart elin som gud skapade henne. Ett misstag var att låta elin stå vid spisen. Hon råkade nämligen stänga av den barnsäkra spisen utan att märka det, så maten blev klar senare än planerat xD hon slutar aldrig överraska mig den där ;) maten var iaf otroligt god :) Efter maten kopplade jag ihop singstar och sen sjöns det. Jag hade gärna stannat lite längre hemma hos elin men vi var tvugna att rätta oss efter taxin. Det var ju inte lätt att hyra en minibuss efter klockan nio så vi åkte till maja lite tidigare än planerat. Eller det var väl inte planerat att vi skulle till henne, eller jo vi hade planerat det men inte berättat våra planer för maja xD men snäll som hon är så fick vi komma in :) Det blev en stört kul kväll och alla var på topp! Dock inget singstar som alltid är med på alla fester annars, men jag klarade mig :)
Till klockan tolv skulle alla ner på stan så vi knallade väl ner vid halv tolv typ. Jag började promenaden i min anyinförskaffade pumps men de åkte snabbt av och på med mina kära stövlar istället. Jag ville så gärna ha pumpsen men de började glappa så jag kunde verkligen inte gå i dem. Synd. På stan var det lika mycket folks om jag hade hoppats på :) Alltid lika roligt att träffa folk.
Jag och martin hade bestämt oss för att vara uppe hela natten så vi drog på efterfest hos micke lindh. Där var det mycket folk och jag hade lika trevligt där :) Helt plötsligt försvann typ alla så efter att ha följt pontus hem så gick jag själv ner mot stan. Jag kände verkligen inte för att gå hem och sova och tur som jag har ringer marcus precis då och säger att jag ska henka hem till allex. Självfallet! :) Jag, martin, macus och kasta-mobilen-i-snön-lina gick hem till allex, inte för att han var hemma men vi hade nyckel^^ sedan var det ju någon som åkte ner i snön och blev pulad men vi nämner inga namn, eller vad säger du marcus ;)
Alexandra och danne var redan hos allex när vi kom men de låg och sov. Efter att ha jagat bort "tjockisen" (som marcus valde att kalla honom xD) som stod utanför dörren och plingade och trodde att han skulle få komma in så värmde jag mig några otroligt goda köttbullar. Seriöst, de var asgoda! Det tyckte martin också så vi ått upp dem sista samtidigt som vi kollade på björn gustavsson på youtube ^^ Han är min och martins idol :) Shit vad vi satt och garvade. De andra tråkmånsarna hade lagt sig men jag och martin kunde roa oss själva :) Klockan kvart över sju kände jag att det var lika bra att gå hem för då började även jag och martin att bli trötta och köttbullarna var ju slut så :P

nyår '07 - topnotch!

http://sofiekampe.bilddagboken.se - bilder från kvällen


RSS 2.0