miss you.

Kollade nyss på 6:e avsnittet av OC. Nu ska jag fixa mig, har inte gjort det än, och sen ska jag fortsätta kolla på min favorit serie.

Klockan sex är det celebration dinner med laget på Venezia, och efter kebaben blir det fest hos lisa :)

Jag antar att du hör av dig när du har tid?

/S


höstlov

måndag: norrköping med pappa.
tisdag: leka med elin.
onsdag: celebrationdinner, fest.
torsdag: andra avenyn-dag, party?
fredag: fest.
lördag: filmkväll?
söndag: sova.

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Dagen har jag spenderat med min allra bästa vän! Det som skulle bli en promenad blev ett besök på Ronald McDonald's restaurang. Det började med att vi var glassugna och köpte varsinn glass med topping :) När den var slut, vilket den var väldigt snabbt, kom vi på att vi var hungriga. Ingen utav oss hade ju ätit lunch. Då köpte vi ett happy meal som vi delade på. Eftersom det var jag som stod i kö fick jag leksaken :) En grön vattenflaska. Jag har en exakt likadan fast en lila så nu kan jag ju göra värsta samlingen x)
När vi var mätta och belåtna gick vi en omväg hem så vi har ju varit lite duktiga iaf =)

Coca Cola, mamma och House kommer göra min kväll :)

/S


norrköping

Hade tänkt att jag skulle få sova ut idag men det hade tydligen inte pappa! Klockan 9 ringde han och väckte mig. Jag fick en timme på mig och sen åkte vi till norrköping. Jag åkte till norrköping av en anledning, för att köpa en vinterjacka. Jag visste precis vilken jag ville ha, en grön som dessutom var på rea, men naturligtvis fanns inte min storlek. Jag blir så trött på sånt där! Jackan fanns ju i andra färger men då var den ju också dyrare, vilket pappa inte var så förtjust i. Jag blev sur för att jackan inte fanns och pappa försökte verkligen att göra mig gladare men när jag har bestämt mig för något vill jag också ha det x) Pappa fick offra sig och köpa jackan till mig. Det blev en brun :)
Sen åt vi chicken kebab, ett måste när man är i norrköping.

När jag kom hem var det fort på med träningskläderna och sen ner till hallen.
Nu ska jag duscha och sen poppa popcorn. Hoppas dagens popcorn blir mer lyckade än gårdagens. Jag brände två påsar :P Asså jag förstår inte hur jag lyckades. Jag brukar ju vara en hejasre på att poppa! Men mamma har köpt olw och de är ena riktiga rackare. De poppar som bara den men sen blir de brända. How rude.

/S

tävling

Jag ska snart åka ner till hallen. Tävling klockan 15.00 idag. Jag uppdaterar senare om hur det gick men ni kan ju hålla tummarna :)

Blir det en celebrationsdinner ikväll eller?


Katrineholmsgymnasterna har gjort det igen. Guld på trampett idag :)

/S

tävling

Idag har mina tjejer tävlat. Första gången för en del och de var verkligen hur duktiga som helst :) Tyvärr fick de ingen medalj men jag är stolt över dem^^
Tävlingen höll på hela förmiddagen och på eftermiddagen tävlade klass D. Det var väl ca 40 pers. i publiken då :P Men vi tjoade och tjimade (?) som bara den. Söta killar :)
Imorgon är det min tur att tävla. Det gör inget om jag gör bort mig för jag räknas ändå inte! så jag kanske ska ställa upp med min flickis, salto bara för att roa publiken? nej! så kul ska vi inte ha x)

När jag kom hem kollade jag på OC. Det kan man ju aldrig få nog av!

/S

jag diggar seth's tröja

Idol

Ikväll är det en lugn hemmakväll, vilket innebär att jag kollar på en fridagsfinal i idol för första gången den här säsongen. Tänkte säga lite kort vad jag tycker om alla:
Amanda - ibland tycker jag om henne och ibland inte.
Andreas - mormor's favorit! Han är ju go men ingen idol.
Evelina - påminner mig om min religionslärare. Har inte bestämt mig för om det är positivt eller negativt än.
Mattias - Här har vi favoriten :) Vinnare av idol 2007, ja tack!
Marie - jösses vad jag älskar hennes röst! 
Daniel - det var nästan så man började gråta själv ikväll. Det var som peter sa: vackert.
Christoffer - jag tycker om honom. Han har en härlig röst och så påminner han om seth cohan :)
Sam - ut med skiten!

Punkt.
/S

äntligen lov

Hela förmiddagen hade vi en föreläsning om trafiksäkerhet. Så nu kan jag göra HRL. Det är ju alltid bra att kunna men jag vill ju inte behöva ta fram min kunskaper in real life om jag säger så.

Efter skolan cyklade jag och elin till specce och köpte godis :) 2.95 kr/hg - billigt!

Nu ska jag kolla på filmen In the land of women med Adam Brody.

/S

Shara: Får du upp den Filip?
Filip: Ja, den är redan inne.

That don't kill me can only make me stronger

Har precis skrivit klart min filmanalys på filmen Taxi Driver. Det är en härlig känsla när man äntligen är klar med ett arbete, ett bekymmer mindre liksom, även fast det här inte blev så bra :P

Ni som tycker att media verkar soft skulle ha varit med på vår sista lektion idag. Herregud asså! Vi skulle lämna in vår tidning som vi skulle ha gjort klart men det hade vi ju naturligtvis inte. Det var kaos i klassrummet, alla stressade som tokar.

Träningen på kvällen gick varken bra eller dåligt. Lagom är bäst, det har jag alltid sagt.

Nu är det dags att sova.
/S

summer: what do you want from me cohan?
seth: I just want you.

Nånting så rätt, kan det va fel?

Jag har inte en chans
Men jag brukar ha tur
Har aldrig känt det lika säkert som nu
jag vet vem, fast jag vet inte hur
Men hey, det fixar sig
För jag brukar ha tur!

Jag har satt på Jimmy Janssons första skiva och skruvat upp volymen så det hörs i hela lägenheten^^ Dem gamla låtarna tröttnar man aldrig på :) och så var det ju evigheter sen jag hörde dem!

Aja, nu ska jag fortsätta med pluggandet. Måste skriva klart mitt repotage om Adolf Hitler till imorgon så I better get started!

Soo long
/S

jag vill ha sex

ton rätt på naturkunskapsprovet för då blir jag godkänd. Frågan är om jag verkligen kommer få det. Sånt som visar sig. Provet var betydligt svårare än vad jag hade tänkt mig. Attan bananer^^
Idag var det pirre i skolan =) Tre stycken fick jag i mig utan problem. Det var en trevlig matsals-vistelse idag med många skratt. Och vi har fått klart för oss att elin ser ut att vara snällast av oss två, hon ser även mer korkad ut än jag men sen kom niclas med en teori att jag är mer korkad än henne men jag tror inte på hans teori.
På svenska kollade vi på början av filmen Frankenstein, ska se den imorgon också. Intressant film.
Vetenskapen om att man inte ska ha någon samhällskunskap på eftermiddagen lever man på hela dagen så det har varit en bra tisdag =)

Nyss kollade jag och lillebror på House :) Har lite popcorn att äta upp innan jag går och lägger mig.
Jag kollade på andra avenyn idag. Jag har bestämt mig för att ha ett andra avenyn-maraton på lovet så jag har sett alla avsnitten och kan börja följa dem på teven sen.

Over and out
/S

put them hot jeans on and I'll show you to have fun

Jag har kommit på att måndagar är inte så jobbiga dagar, det är just det att det är måndagar. Men annars ska jag inte klaga för skoldagen är helt okej :) men jag ska inte sticka under stolen med att det var fettjobbigt att komma upp imorse. Efter att jag hade intalat mig själv att det bara är en vecka kvar till lovet var det lättare att komma upp.

Nu ska jag plugga naturkunskap, eller jag borde redan ha pluggat naturkunskap, egentligen försent nu. Får se hur långt jag kommer med att ha läst igenom sidorna en gång. Det får bära eller brista^^

Nu ska jag ta en bit av min lillebrors hammarby-kladdkaka! =)

Later!
/S

mjukisbyxor

Rubriken passar väldigt bra in på denna slappa söndag.

Dagens schema:
' promenix med hanna
' ta bussen ut till valla och mysa med den bästa
' plugga
och naturligtvis ska allt utföras i mina urtvättade men ändå sköna mjukisbyxor.

/S


inflyttningfest

Då var den avklarad då! Känns bra. Min enda regel: inga 93:or eller 89:or, höll inte x) men det verkade som att de flesta hade en lyckad kväll trots lite kaos :) Jag får väl känna mig smickrad över att det var så många som ville komma till mig? haha x)

Idag har jag färgat håret på elin :) Det blev en kopparröd färg och resultatet blev kanon! Det kunde ha blivit ännu mer kanon om elin inte hade varit så känslig^^

Kvällen har jag spenderat hemma. Jag och lillbrorsan har kollat på film, the bodyguard blev det. Hade inte sett den innan så det var ju en debatt xD (intärnt till hanna och ida)!

/S

I want it all and I want it now

Varför funkar inte ljudet på datorn? Jag blir så irriterad! Jag håller med Leif i Mysteriet på Greveholm "alltid är det nått som krånglar". Här kommer jag musiksugen och sjuk, och hur tackar datorn mig? Genom att vara helt omöjlig! Så nu får mobil-musiken duga tills Stefan kommer hem.

Pallade inte vara kvar hela dagen i skolan och hur roligt är det att vara där när man ser ut som rudolf med röda mulen? Jag tog mitt pick och pack och cyklade hem för att vila upp mig inför helgen (:

Ingen träning för min del ikväll, ist blir det oc =)

/S


förkyld.

Rubriken säger väl allt? Jag har hosta och är snorig :'( it sucks!

På fredag är det fest, only v.i.p!

/S

bevisa det då!


Värd att se!
http://www.tv4.se/player/idol/player.html?framed=1&pid=170133&itemId=&treeId=30238

Göteborg

Vi gör helgen i göteborg till ett skämt! Tävlingen gick inte riktigt som den skulle, vilket resulterade i att vi inte kom till finalen det här året heller. Domarna har verkligen något emot oss, så jävla osportsligt!

Helgen väldigt kortfattat:
Fredag: Tågresa ner till Göteborg och förträning i fristående på kvällen. När vi kom till vandrarhemmet åt vi tacos och flummade! :) 
Under natten stod Ida för underhållningen ;) Från klockan kvart i tolv till kvart övet ett låg jag och mina rumskamrater (hanna, felicia, rebecca och angelica) och lyssnade på när Ida drömde om hela tävlingen. Då och då kom det några kommentarer från henne och då var vi snabbt fram med mobilen och spelade in. Fan vad vi garvade! x)

Lördag: Dags för tävling! Tumbling var första grenen och det var den gren som gick bäst. Vi fick poängen 8.5 (?). Jag är inte den bästa på att komma ihåg poängen. Friståendet gick också bra så jag förstår inte varför vi fick så dåliga poäng som vi fick. Inte mer än 7.3 var domarna villiga att ge oss. I trampett fick vi 8.4 och med den samanlagda poängen var vi 4 placeringar från en finalplats, surt!
Mix tävlade också på lördagen och där väljer vi att säga: Hellre 4:a än sist ;)
Efter tävlingen blev det Liseberg =) Det är ju bland det bästa som finns! Berg-ochdalbanor in my heart!

Söndag: Eftersom vi inte gick till final fick vi nöja oss med att titta på när de andra lagen slogs om en första plats. 
Innan tåget gick hem åt vi kebab på stan. På tåget hem var jag skapligt trött så det var på med musiken och fram med lotusarna.

Tack laget för en rolig helg!  

/S
 

klockradio ringer tjugo gånger

Det här är den sista Christoffer kommentaren som jag har på lager.

Nu har jag skickat in min filmanalys på Dirty Harry också. Har ingen aning om hur den blev eftersom det är den första jag gör, så jag vet ju inte hur han vill ha det. Hoppas på det bästa :)

Nu ska jag snart börja packa inför helgen i Göteborg (nej, jag har inte börjat packa än). Just nu känns det väldigt tungt att åka dit. Lotta ringde mig igår och sa att jag är tvungen att vara med på friståendet i mix, för rebecca har skadat sitt knä igen. Det känns förjävligt rent ur sagt! Jag visste att det skulle bli någor strul, det var för bra för att vara sant. Jag kan verkligen inte mix-friståendet så Ida ska försöka lära mig innan tävlingen imorgon. Lycka till! Jag ska verkligen göra så gott jag kan mer kan jag inte göra, så inga sura minner om jag gör fel. Ni ska vara glada att jag ställer upp, med tanka på att fristående absolut inte är min favorit gren.

Bäst att kila nu, mycket som ska hinnas med innan tåget går:
' packa
' äta
' sminka mig
' köpa leggins och godis
' träffa marcus

Håll tummarna!

/S

bertit jag vill se på skilda världar här, här jag vill se det

Då var mer än halva skolvecka avklarad! Känns underbart =) På fredag ska jag vara ledig så det är bara morgondagen kvar men den är jobbig :'( vi har historia i stort sett hela dagen. På tre torsdagar ska vi får ihop en nyhetsartikel och ett repotage om något i historien. Asjobbigt äre!
Vi hade prov in english todaaay! Gick rätt bra ändå. Hoppas det går bättre för mig på engelskan än vad det gjorde för marcus på matten^^

Efter skolan cyklade jag hem till dennis. Där var även marcus och vi kollade på Beck- det tysta skriket. Bra film. Jag tyckte att det var komiskt att en i filmen sa: jag såg väl vad jag såg. Haha, rudolf i sunes sommar (martin beck) säger ju: jag ser väl vad jag ser, i sune =) Ser ni kopplingen eller? x) 
Det är underhållande att umgås med killarna, de är ju så sjuka! På ett positivt sätt =) Extra kul var det att träffa marcus igen, känns som att det blir allt längre mellan våra möten. Inte bra! Tycker inte om att behöva sakna människor.

Jag hade världens ångest för att jag skulle behöva skriva en filmanalys om filmen fåglarna, men nu har jag fått reda på att vi ska skriva om dirty harry så NU har jag ännu mer ångest! Kommer inte ihåg ett skit om filmen och analysen ska vara inne på fredag! Har bara kvällen på mig panik!

/S

hundbajsa

Imorse var jag övettrött, vilket gjorde att skoldagen var allmänt jobbig och tråkig. Och inte blir det bättre av att vissa människor är otroligt jobbiga och att du inte hör av dig. Imorgon ska jag vara på bättre humör, jag lovar!
Tur var iaf att samhällskunskapen var inställd för den hade jag absolut inte pallat!

Eftermiddagen har jag spenderat med Martin =) Han kom till mig strax efter fyra och efter lite snack, kusinerna emellan, tog vi cykeln till ICA Nära. M' köpte fika dvs. coca cola och wienerbröd, som vi moffade i oss samtidigt som vi rankade folk i skolkatalogen^^

Nu ska jag plugga english, prov imorgon. Sen skulle jag behöva plugga samhällskunskap också eftersom jag inte hinner det i helgen men vi får väl se hur mycket jag orkar.
Ikväll blir det popcorn till House!

/S

"asså sofie, vad är det för jävla mjölk ni har!?"


pettsonpussel

Jag har ett tema på mina rubriker: Citat av Christoffer Håkansson. För er som inte vet vem Christoffer är kan jag meddela att han gick på sandbäcken. Han är typ utvecklingsstörd och därför säger han många roliga saker. Att lägga till är även att han har en roligt röst när han säger dessa grejer. Om ni vill veta hur han låter, säg till nästa gång ni träffar mig, jag imiterar gärna ^^

Nu har skolkatalogen kommit! Hinner inte plöja igenom den idag för måste snart åka på träning men jag har kollat de viktigaste ;)

Nu lyssnar jag på låten I gotta go my own way från High School Musical 2 :) Asbra ären!

/S

jag önskar att du var här

berit, jag vill ha en grön bakelse!

Igår blev det en lugn kväll. Min favorit kusin Martin kom förbi vid elva och då poppade vi popcorn och kollade på Hundtricket :) När filmen var slut följde jag med honom ner på stan där hans kompisar befann sig. Jag stannade en stund men sen gick jag hem till min sköna säng och somnade på dirr! :P

Nu sitter jag och kollar på idol-reprisen eftersom jag missade det i fredags. Jag vet ju redan vem som åker ut men jag måste se allas framträdanden :) och jag har ju mina favoriter!
När idol är slut ska jag göra en sallad som jag kan äta idag och förhoppningsvis blir det lite över som jag kan äta imorgon när jag är stressad innan träningen.
Ikväll är det träning och den får man inte missa! Nästa helg bär det av till Göteborg.

/S


varför kan inte berit flyga?

Tack Jessica och Stephanie för ännu en lyckad kväll i huset =) 
High School Musical 2 var helt klart godkänd. Musiken var nog något bättre i tvåan, men jag föredrar ettan annars men det är bara för att jag har sett den fler gånger (a)
När filmen var slut kom det lite mer folk till tvillingarna och sen rullade kvällen på :) Senare gick vi ner på stan och träffade mer folk :)

Idag har jag bara slöat. Hela förmiddagen kollade jag och Marcus på film och sen när han gick satte jag mig här och nu ska jag steka en hamburgare. Jag är väldigt hungrig men det är ju så jobbigt att laga mat!
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Det ska faktiskt bli väldigt skönt. Pappa har köpt popcorn, godis och dricka till mig så det är bara att sätta på en bra film så har jag hela kvällen fullbokad.

/S 

fullt upp

Och så var det äntligen fredag :) Det känns otroligt härligt!
Skoldagen har varit smärtfri: Naturkunskap på åsen, matte med Lena, filmtittning med Lars och så lite softande framför datorerna.

Ikväll ska jag till tvillingarna och umgås med de bästa <3
Först blir det mys framför High School Musical 2 och sen blir det fest! =) Sista festen i huset, känns väldigt tråkigt för det är alltid så kul! ;D

Nu har min käre far åkt till farmor i Lappland och blir borta hela veckan, vilket innebär att jag ska bo själv i lägenheten en hel vecka :) Det ska bli otroligt skönt! Jag tycker om att vara själv hemma. Ingen som tjatar på en att man ska göra det och det, inga bestämda mattider, man behöver liksom bara tänka på sig själv.
Inatt ska Marcus sova här så då får jag sällskap iaf :)

Nu har jag ett fungerande internet också som jag kan roa mig med :) Dock mojjar det till sig ibland men man kan ju inte begära för mycket. Man kan inte både ha och äta kakan.

Nu ska jag laga till mig lite mat och sen måste jag fixa mig inför kvällen! :)

/S

onsdag

Hade nationella i engelska idag, muntligt! Okej det var bara test inför det riktiga men iaf, I HATE IT! Var skit nervös och när jag och Sara inte fick göra tillsammans, som vi hade förberett oss på, blev jag ännu mer nervös. Min nya partner blev Frida och det funkade fint. Kända att vi var ett bra team ^^ Det gick helt okej med tanke på min nervositet :)

Igår var jag med ny friserade Marcus :) Han kom förbi en sväng innan sin hockeyträning. När han hade gått fixade jag lite i rummet. Tapetern är uppe nu så det behövs bara en garderob och sen kan jag börja möblera :) Jag vill ha datorn/teven på mitt rum men mamma och Stefan är inte så sammarbetsvilliga, men jag jobbar på det!

Hallå när kommer skolkatalogen?? Borde det inte vara dags nu? Hoppas jag har fått klassfotot idag :)

Nu är det matte med Lena som väntar och sen ska vi ner till Ängeln = att vi får sluta tidigare.
Kvällen ska jag spendera i buschen med M =)

Dagens bästa: Saras kommentar till vår lärare när hon skulle ha muntliga engelska testet. Sara (läraren) kommer med pappret till Sara (eleven) och säger att hon får börja. Sara utbrister: Fuck off!! x)

/S

RSS 2.0