do you know what it feels like?

Var ett tag sedan jag skrev men det beror på att jag är hos min pappa och där är datorn kaputt! Pappa snackar om att köpa en ny, jag röstar positivt!

Idag började vi filma på rörlig-bild lektionen och det var fettkul :) jag kom även på några riktigt bra idéer^^
Eftersom det var månsfiskgratäng i skolan tog jag och elin hojjarna till Venizia ;D det blev en kebabtallrik och en cola för oss båda. Riktigt smarrigt! Försenade till svenskan blev vi också^^

Har en negativ känsla av att jag kommer bli sjuk inom en snar framtid :/ men jag har inte alls lust eller tid med det!

I fredags var jag på fest hemma hos tvillingarna :) Det är alltid lika trevligt! och som jag hade hoppats på blev det en kanonkväll :D

Ikväll är det sista Morden i Midsomer :( det betyder att sommaren är över och att vi går mot mörkare tider, det är negativt! Om jag fick bestämma skulle det vara sommar året om. Skulle ju inte vara helt fel att bo i Kalifornien asså ;)

/S

That don't kill me can only make me stronger

Då var första skolveckan slut, eller ja egentligen har vi ju inte gått en hel vecka men det räcker med tre dagar. Jag är redan trött på det^^
Idag hade vi vår första NO lektoin. Började med att vi gick ut och plockade 10 olika sorter blad / örter. Jag och elin råkade ta två likadana så vi fick bara ihop 9 styckan, attans! ;)
Dagen fortsatte med mentorstid och vi diskuterade om en eventuell fest som klassen ska kirra ihop, får se hur det blir med det.
På matten jobbade jag ovanligt effektivt. Ligger före planeringen = stolt! haha, nej men det är ju bra för då kan man slappa en lektion utan att komma efter :)
På lunchen satt vi i matsalen och studerade de nya ettorna ^^ diskret naturligtvis!
Eftermiddagen bestod av en väldigt lång medielektion med allas vår Lars :)

Nu ska jag packa det nödvändigaste och sen bege mig hem till min kära far. Vecka 35 är en "pappa-vecka"
Ikväll blir det tvillingarnas place :) Jag känner på mig att det kommer bli en toppenkväll. Jag menar, det blir ju vad man gör det till ^^

Hanna slutar aldrig överraska mig. Igår när jag ringde henne på mobilen säger hon lite halvt förtvivlad:
- men vart är min mobiltelefon!?
några sekunders tystnad....
- just det, jag pratar ju i den! x)
Andreas, du kan skriva med mig på "alla som börjar bli oroliga för Hanna- listan"

Btw, så har jag sålt Rudolf nu. Känns ju lite vemodigt men min nya telefon (har inet något namn på den än) är en väldigt bra ersättare! :)

/S

Back to school

Då var första skoldagen avklarad. Klassen heter numera MPLO2 :) vilket betyder att vi kommer ett steg närmare studenten!
Idag har vi fått lite information och så fick vi även ta oss en titt på ettorna :) Förbered er på en mediafest snart ? :P

Nu lyssnar jag på musik men ska snart hem till pappa och hämta min cykel. Hade mammas cykel till skolan idag men den är ju helt hopplös! Den är så seeg x)

Imorgon tar Ida över Rudolf, min gamla mobil, känns lite tungt men jag tror hon kommer ta väl hand om honom :)

/S

Why do all good things come to an end?

Sista dagen på sommarlovet börjar lida mot sitt slut. Sommarlovet 2007 har varit helt okej, även om det inte har varit det bästa sommarlovet. Vädret hade kunnat varit mycket bättre! Det har hänt både roliga och tråkiga saker, men så är det väl alltid?
Jag har iaf hunnit med en hel del den här sommaren :)

Nu ska jag ladda över lite låtar till min nya mobil :) sen är det showertime, innan midsomer drar igång!

Läggdags tidigt ikväll? Vore det bästa med tanke på att skolan börjar imorgon...

I wanna know if you feel the same
you're mine, I'm ridin' high like an aeroplane


/S


Klockrena skämt

-En toffel, jag prövar!?
-Kliv inte på mitt virvelmarsvin!

En av mina och elins roliga historier på vårt band "Klockrena skämt". På det bandet har vi samlat våra egna roliga historier, inget kopierat här inte. Vi spelade in det för flera år sedan och det är fortfarnade lika kul att lyssna på :) Tror till och med att vi spelade upp bandet för klassen i sexan...?

Idag blir det Djulö en stund på eftrmiddagen, bäst att passa på innan skolan börjar.
Ikväll är det träning och den måste jag gå på även om jag inte har så stor lust. På ledarmötet igår fick jag veta att jag ska börja träna på söndagar också, asså då blir det träning 3 ggr i veckan! Nu börjar det bli lite för seriöst. Får se hur länge jag pallar.

Nu måste jag duscha innan jag åker ner till djulö! och idag blir det vollyboll =)

-Har du varit på McDonald's?
-Nej, jag har varit på Ronald McDonald's restaurang.

/S

Stora förändringar på gång

Söndagar har en tendens till att vara tråkiga och ångestfyllda och den här söndagen är inget undantag.
Skolan närmar sig, om 3 dagar är vi tillbaka där vi slutade i början av juni. Skillnaden är att nu är det hösttermin, vilket innebär mörkare och kallare dagar. Men jag försöker att se det från den ljusasidan! Höstterminen är inte lika lång som vårterminen.

Snart ska jag cykla till Hanna. Hon ska hjälpa mig att göra något åt mitt utseende d.v.s klippa mig :) men det blir inga stora förändringar, bara toppa lite.
I kväll är det ledarmöte på ekbacken klockan 18? vilken koll jag har x) Vi får hoppas att Hanna kan bekräfta mina tankar.

/S

I want candy

Det är lördag, den sista lördagen på sommarlovet 2007, och jag har inte ätit en enda godisbit på hela dagen! men det blir det snart ändring på, ska nämligen åka till specce och köpa lite gottgott nu :) Bättre sent än aldrig.

Snart har man en ny telefon också =) efter mycket tvekande hit och dit (min beslutsångest är inte att leka med) har jag äntligen bestämt mig för en sony ericsson W580i. Sen är det det där med vilken färg man ska ha men eftersom den svarta inte har kommit ut än så får det nog bli den gråa, men den är också snygg :) Kanske snyggare? ;D äsch, nu börjar jag vela igen! svart, grå? svart, grå? svart, grå? Sånt som visar sig.

/S
vi ska nog få det bra tillsammans

Wild Kids

Elin har hittat hem till mig och vi kollade nyss på det näst sista avsnittet av alla vår favorit serie, Wild Kids! :)

Snart ska vi ut och träffa lite folk :) <3

Här sitter ni och diggar

/S

jag ser väl vad jag ser

Snart dags för en ny utomhusbio! Kvällens film heter Dreamgirls och vi hoppas att den förgyller vår afton :) Oj, vad överklass det där lät ^^
Söndagens film, Bortspolad, bjöd på en del skratt. Fast jag tror att jag garvade mest år Antons skratt x) haha.

Igår var jag i Norrköping med hanna och emma P! snart kan man inte säga emma "P" längre så jag tar varje tillfälle i akt ;) Åter till det relevanta. Taxi kicki körde oss till norrköping och vi inleddde med shopping, eller ja emma P shoppade. Hanna N (inte alls lika roligt) och sofie K (något roligare) fönstershoppade mest ;)
Till luch åt vi chickenkebab och det var otroligt gott! har de inte det i stan någonstans? 
När klockan närmade sig sex begav vi oss till Vasaparken och Rix fm- festivalen :) Wiee! Markolioo var helt klart den mest underhållande artisten, eller vad sägs om detta?
-Hör ni där bak?
-JA
-Hör ni där bak?
-JA!!
-Det var ett jävla konstigt ställe att höra på tycker jag.

Sedan kom pappa LG och hämtade oss ;D "Era bortskämda bitchar" som natta uttryckte det x) haha!
Kvällen/natten bestod av mingel på stan =)
Tack för en underbar dag! <3  

Man får ju gå hem när man vill

sväva som en fjäril, stick som ett bi

Idag drar Katrineholmsveckan igång! Den roligaste veckan i stan på hela sommaren och med sol & värme blir den ännu bättre :) vi hoppas på det bästa!

Ikväll blir det mys i stadsparken med vännerna. Bortspolad tror jag filmen heter som de ska visa, tecknad men whatever det är ju asmysigt med utomhusbio :) Hanna skulle ta med sig filt eller vad var det vi sa? bäst att jag också tar med mig än för säkerthets skull ;D

Igår var jag ute med hanna och ida. Vi tog en sväng på stan men sen ringde våra vänner från fredriks fest och ville träffa oss och då är det klart att man ställer upp! ;) sagt och gjort, vi tog bikarna och begav oss mot nävertorp. Sen blev det stan igen och sen äntligen hem till min sköna säng :)

/S                                                                                         
                                                                               
vissa stunder saknar man


bära eller brista?

Nu kommer några frågor och det gäller att svara på dem så fort som möjligt! Inget pappar eller penna behövs, nu är det bara huvudet som ska jobba. Lycka till!

Kom igåg att svara fort!

Fråga 1: Du deltar i ett lopp. Du tar dig förbi personen på 2:a plats. Vilken position har du nu?

Svar: Svarade du 1:a? Isåfall svarade du fel! Om du tar dig förbi personen på 2:a plats tar du ju dennes plats, du ligger 2:a.

Vi gör ett nytt försök

Fråga 2: Om du tar sig förbi den sista personen i loppet vilken plats har du då?

Svar: svarade du näst sist så har du fel igen. Hur kan man köra om den som ligger sist?

Nu kommer lite matte, men du får bara använda huvudet!

Fråga 3: Ta 1000 och lägg till 40
Lägg till yttligare 1000
Lägg till 30
Lägg till 1000
Lägg till 20
Lägg till 1000
Lägg till 10
Hur mycket blir det?

Svar: svarade du 5000? fel! Korrekt svar är 4100, kolla själv.

Sista frågan

Fråga 4: Marias pappa har 5 döttrar: Nanna, Nenne, Ninni, Nono. Vad heter den femte dottern?

Svar: Nunu, Nyny, Nönö? Rätt svar ska ju naturligtvis vara Maria

/S

borta bra men hemma bäst

Då var man äntligen hemma igen då :) Jag tycker att jag har varit borta på tok för mycket det här sommarlovet!
Inatt kom jag hem från familjens semestertripp i Laholm, Halmstad. Huset som vi bodde i låg ute på landet, bara åkrar runt omkring och 5 km från närmaste affär! Så då har man provat på livet som lantis också. Jag föredrar  stadslivet. Och om du precis som jag tänker att det alltid är sol och varmt på västkusten, tänk om!
På torsdagen kom mina kusiner förbi och det var enda gången vi badade i bajsvattnet. Som sagt så kom jag hem inatt för jag åkte med mina kusiner och det var skapligt trångt i bilen när vi startade, och inte blev det mer plats efter att min moster skulle in på Gekås och handla. men finns det hjärterum så finns det stjärterum :) Jag slipper även höra allt tjafs som alltid blir när familjen ska åka bil. Charlie och Sofie bråkar alltit om någonting. Antingen om vem som ska sitta vart, den ena har fötterna för nära den andras huvud, väskan står på för nära eller att det är för högt ljud på mp3:n, you name it! Jag tror faktiskt aldrig att vi har åkt bil någonstan utan att det har börjat bråka.

Nästa vecka är det ju Katrineholms veckan, eller den kanske börjar idag? Hur som helst så är den ju lite av sommarens höjdpunkt. Jag hoppas verkligen att karusellen Twister finns, det är min och elins favorit! :)

/S 


RSS 2.0