låt oss vandra natten vidare, dansa nakna tillsammans i en vattenspridare

Jag ber om ursäkt för mitt, rent ut sagt, förjävliga humör som jag hade hela denna förmiddag. Jag vet egentligen inte varför jag var så bitter, det har ju inte hänt något speciellt utan det var bara en såndan förmiddag då man stör sig på allt och alla. Man pallar inte med alla småsaker som blir fel som till exempel att stiftet är slut i pennan, pennvässaren står för långt bort, motvind på väg till skolan, håret ligger helt platt osv. Inte blev det ju bättre av att vi hade prov först lektionen, men det var inga större problem med frågorna. Efter lunch var den vanliga sofie tillbaka :) Eller ska jag säga sofia kanske ? Det heter jag ju enligt dagens KK. Det hör de väl själva att man inte kan heta, Sofia Kämpe?

Igår innan jag skulle sova rensade jag lite i min inkorg för meddelanden, och då hittade jag gamla gulliga sms från marcus :) Det fick mig att komma ihåg hur jag kände när jag varje kväll fick ett godnatt sms. Jag saknar det. Det är inte just honom jag saknar utan bara den där känslan. Även fast att jag tycker det är skönt att inte tänka på någon konstant och oroa sig för hur den känner så saknar jag ändå det där. Spänningen.

Kvällen ska inledas hemma hos elin med mia och carro. Vi ska spela spel, äta snacks och supa till hel enkelt som elin uttryckte det. Får se hur det blir för min del på den sist nämnda punkten. Vi har tänkt att dra på fest efter uppvärmningen men det är fortfarande oklart om vart vi hamnar. Troligtvis blir vi kvar i laggarhult fast i ett annat hus. Vi har ju faktiskt ett födelsedagsbarn i trakterna. Kvällen kommer iaf avslutas på stan eftersom carro ska med bussen. Förhoppningsvis hinner vi titta in hos tvillingarna också :)

Ikväll ska familjen Kämpe/Sjöblom/Zetterberg/Nilsson grilla =)
/S

man får ju gå hem när man vill

Idag slutade jag ovanligt tidigt för att vara torsdag. Jag var hemma redan klockan 14. Anlaedningen till min korta dag var att jag var på ungdomsmottagningens invigning. Jag joinade Shara och Holmström som hade fått en inbjudan eftersom de har gjort loggan och affischen :) Mycket bra jobb. När vi kom dit var det mingel innan bandet skulle klippas och sen knytas ihop igen. Det var ett teckan på samarbete. Vi hann även med att äta tårta och bli intervjuade av KK. Fotografen tyckte att det var väldigt roligt att ta kort på mig när jag tog tårta och jag var ju inte försiktig med biten heller xD min mamma har lärt mig att man ska ta medan det bjuds :) haha.

Nu ska jag titta på Step Up innan jag ska cykla ner till hallen i det soliga vårvädret.

Imorgon är det fest?
/S

utflykter

Idag var jag ledig så pappa och jag tog bilen till norrköping. Vi gick in på mediamarkt för jag var tvungen att kolla upp en sak som länge varit ouppklarad. Jag hade fel. Fan. Jag tycker inte om att ha fel. Vi åt chicken också, ett måste när man är i norpan.
När vi kom hem skulle jasper till facory outlet så jag hängde på där också. Jag fick med mig ett par trosor hem. Framsteg, eftersom jag sällan hittar något där. Det är en av anledningarna till att jag aldrig åker dit.

Imorgon är det skola igen och en lång skoldag. Torsdagar är den jobbigaste dagen under hela veckan. Suck.
Nu ska jag plugga till provet som är på torsdag.
/S


det blir vad man gör det till

Sovmorgon idag. Åkte bil med pappa till skolan eftersom han ändå skulle till badhuset och då slapp jag cykla i regnet. Första lektionen för dagen blev då naturkunskap med Roland. Vi fick veta att från och med nästa vecka ska vi få en annan lärare, för Roland var tydligen bara vikarie för den här killen som vi nu ska få. Alla blev besvikna eftersom vi gillar Roland och han kräver inte så mycket av oss ^^ men besvikelsen lättade när den nya läraren klev in i klassrummet för att hälsa. Jävlar i haven vad snygg han var! Hur ska jag kunna koncentrera mig på lektionerna nu? xD Från och med nästa vecka kommer ingen tjej i klassen någonsin missa en naturkunskapslektion.

Imorgon är klassen ledig :) Hur skönt som helst.

Är det bara min msn som muppar sig?
/S


jag behöver lite kärlek från fel sort

Ibland är pappa P bara för jobbig. Nyss var ett sådant tillfälle. Säg inte att jag har fått min "pratar nästan alltid, och inte bara om nödvändiga saker" - egenskap av honom för han har sin kvar, och ibland går den mig på nerverna.

Sovmorgon idag, sovmorgon imorgon, sovmorgon på onsdag. Det ser ut att bli en soft vecka om räknar bort provet på fredag. Jag har verkligen inget brinnande intresse för kemi. Det lär väl visa sig på provet.

/S

and it's all because of you

I väntan på köping gör jag faktiskt min läxa. Eller jag började iaf innan jag bestämde mig för att ta en liten paus och kolla bilddagboken men då var det ju hög belastning, alltid lika roligt. Märk ironin.

Det blev ingen friskis idag utan vi tog en promenad ist. Funkar det också. Då kan man prata lättare :)

Sovmorgon imorgon :)
/S

I fell in love with you tonight

Dagen har inte varit så händelserik som jag hade hoppats på.

Jag åkte hem till favoriten och kollade på melodifestivalen. Värdelösa låtar. Senare kom micke förbi och då drog jag mig hemåt. Ville ju inte vara i vägen för deras kära återseende.

Nu har jag precis kollat klart på filmen på fyran så nu är det läggdags!
/S

topnotch

Gårdagskvällen var riktigt lyckad!
Kvällen började hemma hos Alexandra med kortspel och dans :) Vi drog senare vidare till Cissi och där var det folk vill jag lova. Smockat. Efterfesten stod Emil för och jag måste säga att det här var den bästa kvällen på länge :)

Vaknade för sent idag så jag har inte hunnit med att göra mycket. Hanna kom förbi så vi gick till coop och köpte godis men that's it. Nu sitter jag här och har inga planer för kvällen. Jag är öppen för förslag.

jag vet vad jag vill


/S


ska vi röja eller ska vi röja

Ikväll blir det party hos alexandra :) jag är så pepp! och jag vet att emma också är det ^^ Vi bringar musiken så, gott folk, ikväll blir det ringdansen! Jag har laddat upp med pirog och oc, toppa det om ni kan.
Nu ska jag duscha och börja göra mig i ordning för det brukar ju ta längre tid än planerat.

 
what if i kissed you know

/S

it's the final countdown

Singstarkvällen hos mig igår blev lyckad. Sång och dans med en lagom mängd människor :) Tummen upp!

Idag står det träffa Robin på schemat men jag vet inte om jag hinner med det. Bussarna är inte anpassade efter mina träningtider. Och ändå är det sportlov och då ska man ju hinna träffa sina vänner!

Igår stötte jag på tvillingarna och Ivana när jag var ute, jag saknar er tjejer. Anna är också inräknad där :) Ses snart?
/S 

ansvar

När man bor själv måste man göra allt själv och ta ansvar. Det är det enda negativa jag kan komma på. Annars ser jag bara positiva saker med det :) Att bo själv i en vecka är inga problem för mig inte. Idag var jag och handlade för kylskåpet var väldigt tomt. Jag köpte ett 10 - pack piroger så nu har jag mat för resten av veckan. Jag älskar piroger :) Jag ska nog ta en inna house börjar.

Robin ringde nyss och ville att jag skulle komma till valla ikväll men jag måste ju upp tidigt imorgon så det passade tyvärr inte. Vi bestämde att vi ska ses på torsdag istället :) Då har jag något att se fram emot. Morgondagen däremot ser jag inte fram emot. Det blir en tidig morgon för jag ska hjälpa till nere i duveholmshallen när barn i alla åldrar roar sig i våra gymnastik redsakp. Så kul är det faktiskt inte så om alla låter bli att komma är det ingen idé att vi ordnar det nästa år. Låter som en bra idé. Hoppas att jag får göra något mindre jobbigt, jag är ju faktiskt sjuk.
På kvällen blir det roligare. Några vänner kommer över och vi ska sjunga singstar och umgås :) Det är ingen fest. Det har pappa förbjudit och jag vill inte svika honom, igen :( Så jag hoppas att alla accepterar det. Ska bli grymt kul att träffa mina saknade vänner igen!

gtg, kan inte låta house vänta!
/S


I hope my smile can distract you

Ryan, Marissa, Seth, Summer och alla andra älskade karaktärer i OC har förgyllt min annars väldigt tråkiga dag. Eftersom jag inte är helt kry har jag ingen lust att visa mig ute, utan chillar hellre hemma framför teven eller datorn ^^ Oj vad tråkig jag låter! Jag lovar att jag snart är back on track :)

Gårdagen var betydligt roligare. På eftermiddagen joinade jag min kusin och hans pappa till norrköping för att köpa en födelsedags present till min moster som fyller idag. Grattis! Vi hann även med att köpa lite godis till hemresan.
På kvällen kom elin, robin och hampus hit :) Vi fyra har inte umgåts sen i sexan. Det var en väldigt trevlig kväll med sunes sommar, hundtricket, snacks, öl och gamla minnen :)

Nu har jag hostat mig igenom 2 nätter, när blir jag frisk?
/S


you got the dance floor so hot

Nu sitter jag här med röd nästa och jobbig hosta. Jag som inte ville bli sjuk. Jag är alltid sjuk på sportlovet, tror jag har varit det de tre senaste åren. Dålig vana.

I fredags var det fest hemma hos en gammal sandbäckare, emil. Det var väldigt mycket folk och jag kände inte ens hälften av alla som var där. Det var några som jag aldrig hade sett förut. Men det är det som gör det så roligt att vara på sånna fester, för man träffar nytt folk och en del är väldigt trevliga :) Jag gjorde min debut på guitar hero under kvällen och det var riktigt roligt. Jag var en naturbegåvning. Okej, det kanske var att ta i men det stod you rock! Efter festen sprang jag ner på stan för jag trodde att klockan var 01.20 och jag ville ju så gärna hinna träffa lite folk innan nattbussarna gick, men klockan var egentligen 00.20, så jag sprang helt i onödan!
När nattbussarna hade gått hade jag sällskap hem med elin, robin och hampus :) Så mycket som jag skrattade då har jag inte skrattat på väldigt länge! Det var allt från cigaretter till hockeyhög xD

Igår var jag och mia hemma hos elin. Vi åt tacos och kollade på melodifestivalen. Mia åkte hem efter att Carola hade blivit besviken över att inte komma direkt till finalen ;) Anledningen till att jag kollar på det där musikevenemanget är herr Gustavsson. När mia hade åkt hem gick vi ut och träffade hampus en stund innan vi cyklade in till stan. Jag skulle hem och elin skulle sjunga kareoke med fulla föräldrar.

Nu ska jag byta om och sen hämtar mamma upp mig för en tripp till valla :)

/S

tanken har slagit mig

Sportlovet har anlänt :) Kunde inte ha kommit mycket lägligare. Det ska spenderas på bästa möjliga sett trots att en förkylning har kommit och försöker sätta käppar i hjulet, men inget ska få förstöra min ledighet!

Ikväll blir det fest i laggarhult. Ägaren av huset har inte den blekaste om att jag och några vänner kommer men hoppas han är förstående. För vi är fest sugna!

Pappa funderar på att åka till risbäck idag och jag har absolut inget emot att bo själv! Föräldrarfritt, waow!
Att solen skiner gör ju inte mitt toppenhumör sämre!

/S

topnotch

http://youtube.com/watch?v=77j1ZDYwoNU&feature=related

Redan i första delfinalen besegrade han melodifestivalen och visade vart skåpet ska stå!

<3 tobbe!

Kollade nyss på I en annan del av köping och det är verkligen underhållande. Tobbe gör en aldrig besviken, alltid en klockren kommentar xD Han är min favorit utan tvekan! Längtar redan till nästa ansnitt ;)

Friskis idag med elin och pizza på kvällen. Inga förändringar.
/S

if only you

Fredagskvällen var lyckad för min del :) Blev lite sen till Bea men det var ingen som förväntade mig i tid ändå xD När jag väl var där hade jag askul. Vi värmde upp lite och innan kvällen var slut var alla igång. Jag och Mia gick över till Allex också och hämtade honom och Martin. Bäck bangade för han skulle spela matcher idag. Grattis till målen btw. Hos Bea gick pussbiljetterna runt och det blev en del missförstånd men för min del har det rätt ut sig. Hoppas det gör det för de andra också.
Runt halv ett drog de flesta ner på stan och där träffade jag massa roliga människor :)

Idag har jag tråkigt för alla är i uppsala! Hoppas att kvällen blir roligare.
/S

what an idiot

Ibland önskar jag verkligen att jag var ensambarn. Jesper kan vara ett riktigt pain in the ass så nu måste jag avreagera mig lite! När jag blir stor ska jag bara ha ett barn, så är det bestämt. Helst en flicka också men jag antar att en pojke får duga ;)

Matteprov idag. Matte B. Matte har aldrig varit och kommer aldrig bli min starka sida. Det fick bära eller brista och jag tror dessvärre att det brast men jag har valt att släppa det och njuta av helgen.
Kvällen ska spenderas hemma hos Bea med några klasskamrater och lite annat rolig folk, eller jag hoppas på att de är roliga för jag har ingen aning om vilka andra som kommer. Den som lever får se.

Bästa lärarna på skolan undervisar på media :) Idag hade Lars och Mats köpt tårta till klassen som tack för att vi gjorde ett bra jobb med inspelningen av Katrineholms Revyn. På sista lektionen stod två stora tårtor på bänken och väntade på att ätas upp. Man fick välja mellan Gustav Adolf-tårta och jordgubbstårta. Om man var fräck tog man en bit av varje. Jag och Andreas var fräcka.
Efter skolan gick jag och elin till friskis och tog oss en tur på rullbanden, det var skönt!

Nu ska jag hacka grönsaker för ikväll ska det ätas tacos! Underbart.
/S


sug på den du

- du är så nära en idiot man kan komma!
- då är det bäst att jag flyttar mig då.


semlor, semlor ge mig mera semlor

Den bästa tisdagen på året är kommen. Som om det inte vore nog med att House börjar igen så är det ju även fettisdagen. Jag som fram till förra året trodde att dagen hette fettis-dagen blev väldigt förvånad när jag fick reda på att det heter fet-tisdagen. Men tack och lov ändrar inte det smaken på semlorna, de går fortfarande ner utan några som helst problem. Än så länge har jag bara ätit en semla och den köpte jag i skolan. Den var riktigt smarrig! Jag hoppas på att få en efter maten här hemma också. Jag frågade mamma igår varför hon inte hade köpt några semlor och då svarade hon att det kan man ju inte göra dagen innan heller. Det tolkade jag som att hon skulle köpa en till mig idag, en färsk en :)
På samhällskunskapen idag diskuterade vi jämställdehet och som vanligt spårade det ut som det oftast gör när våran klass får diskutera skapligt fritt. Det började med frågan varför får inte tjejer bada topless i badhuset? Vi kom senare fram till att det inte fanns någon lag som förbjöd det, och att det var tillåtet i vårt egna lilla badhus. Själv tänker jag behålla bikiniöverdelen på, men tack för valmöjligheterna. När vi ändå var inne på bröst fördjupade vi oss i det ämnet och vi kom in på andra former som tex rumpan. Nu vet vi vilka killar i klassen som är ass-guys och vilka som är tits-guys. I den diskusionen kom dagens roligaste kommentar:
Pops: killarna kan ju klämma på rumporna, vad ska tjejer klämma på?
Shara: jamen vi luktar ju på dom!
Och sen brast hela klassen (ink. Ulrica) ut i skratt! När skrattet började lugna ner sig skulle Shara försöka förklara sig men det gick inte heller som planerat: asså på håret! Efter den meningen kom nästa skrattvåg. Det Shara menade mitt sitt uttalande var att Tjejer tycker att lukten på killar är väldigt viktig. Samtidigt som man kramar en kille är det mysigt att känna hans (förhoppningsvis) goda lukt.
Alla kände att vi behövde en paus så nästan hela klassen gick ner till cafeterian och spelade Banka Bäver. Jag, Elin, Sara och Shara köpte oss en varsinn negerboll :) Sara körde med: är det fettisdagen så äre, Elin körde med: jag äter nyttigt annars så jag får unna mig och jag körde med: jag har aldrig ätit nyttigt så varför börja nu? Hör och häpna alla åt upp sin boll.

Gott folk, jag kan nu meddela att jag har tagit tjuren vid hornen och köpt ett friskis kort! Jag har bara gått på två pass än så länge men träningsvärken som jag har nu är inte att leka med. Det känns som jag har blivit misshandlad och jag kan knappt gå normalt. Ja vad kan jag säga, det märks att jag inte tränat på länge. Men snart är vi back on track!

I dagens inlägg vill jag även passa på att gratta de två födelsedagsbarn som jag känner. Piaz blir myndig och bjuder Hanna och den pinsamma släkten på tårta, och min kära mormor bli ännu ett år äldre :) Mormor vet redan vad hon ska få, eller rättare sagt hon har redan fått presenten. Den har sprungit runt hemma hos henne redan en vecka innan födelsedagen. Hon har fått en rumskompis, hunden ester :)

Det var allt jag hade att säga för stunden!
See ya, wouldn't wanna be ya
/S

it's Saturday night

Vill börja med att reda ut en sak som en viss hanna har fattat fel. Jag är inte person x, hade det varit jag hade jag skrivit det för jag står för mina misstag. Anledningen till att jag skrev x istället för personens namn var för att jag inte ville få personen att framstå som en idiot, fast det klarar den så bra själv.

Idag gick jag upp klockan halv tio, dra på triss! Det resulterade ju också i att jag var trött på eftermiddagen men ibland får man ta bivärkningarna efter sina beslut. Jag hann iaf med en massa saker på dagen då det faktiskt var ljust ute. Jag gick en sväng på stan med mamma och införskaffade lite "bra att ha" saker hårspray, deo, trosor you name it. Vi kikade även förbi hos mormor en sväng för att kolla om ester blivit större. Jag tror inte att hon blir så mycket större, hon kommer se ut som en kanin hela livet. Hos mormor var även min kusiner så vi stannade och fikade innan vi åkte till specce oc handlade godis :) För er som börjar bli oroliga för min kroppsfigur, med tanke på allt gott som går ner i min stora mun, så kan jag meddela att jag imrogon kommer vara en stolt ägare av ett friskis & svettis kort! Nu är det dags att ta saken i egna händer eftersom ingen annan verkar ge mig en finare kropp till sommaren. Återstår att se hur bra jag lyckas.

Imorse tänkte jag vara duktig och dammsuga mitt rum men helt plötsligt så började dammsugaren låta konstigt och det luktade bränt så jag kunde inte fortsätta. Kul att bara halva matten blev fri från katthår då!

Ikväll kommer mina kusiner, martin och daniel, över till mig och vi ska kolla på film och snacka skit :) Ha en kusinkväll helt enkelt. Det ska bli trevligt. Martin slaggar över här också så det blir skitsnack hela natten.

är det spybar?

Det är fredag och jag var hemma innan tolv. Pappa skulle ha varit glad om han var hemma men det är han inte. Var är han egentligen? Han sa att han skulle åka till susanne och att han skulle vara hemma till elva. Antingen är han väldigt sen eller så menade han att han skulle sova där och komma hem innan elva imorgon bitti. Du vet jag är inte så insatt.

Idag var det min tur att bjussa på fika. Jag och elin gick till hembagarns efter skolan på en cola och boll :) När man väl har satt sig inne på fiket blir man kvar ett bra tag men jag tycker det är underhållande att kolla på folk och prata ;) Iaf när man har elin som sällskap.
Kvällen började med Sunes sommar :) Jag tänkte att det kanske skulle vara skönt med en hemmakväll men jag klarade inte av det. Seriöst, jag kan inte sitta hemma själv en fredagskväll. Sagt och gjort, jag cyklade över till tvillingarna där Ivana och blattarna var (svenskarna med invandrarbakgrund). Alla låg i sängen och vi gjorde några väldigt underhållande samtal xD

Imorgon ska jag till specce och shoppa godis. Jag och elin tar nog en promenad dit så kan vi köpa extra mycket godis ;) Danne har även lovat att han ska bjuda mig på kebabtallrik, får se hur det blir men den saken. Det vore väldigt bra för pappa ska övernatta i stockholm imorgon så jag lär ju inte få någon annan mat.

/S


fågel, fisk eller mittemellan

Fredag idag och jag brukar oftast ha något inplanerat för fredagskvällen men idag är det helt tomt i kalendern. Jag har ju några valmöjligheter, chilla med robin, guitarhero hos adam eller myskväll med tvillingarna och ivana :) Allt låter trevligt men jag hinner inte med allt och så är jag så jävla seg! Klockan är sju och jag känner för att gå och sova xD Jag tror nog att det beror på att jag inte vet vad jag ska göra. Hade jag vetat att jag skulle på fest hade jag varit taggad och fixat mig nu, eller kanske inte än så tidsoptimistisk som jag är, men jag hade iaf varit pigg!

Asså varför måste man bada på idrotten i skolan? Det är så jobbigt. För det första passar det inte in i vårt schema eftersom vi bara har 20 minuter på oss efter idrotten och vilken tjej klarar av att gå upp ur vattnet, duscha (ev. stå i kö och vänta på att duschen med draperi ska bli ledig), torka kroppen, torka håret, klä på sig, sminka sig och fixa till håret i en "godkänt-att-visa-sig-utomhus-frisyr" ? Inte många jag känner iaf. För det andra är man så ful i badhuset. Seriöst! Det är två tillfällen när man ser ful ut, det ena är hos frissan och det andra är i badhuset. Det är inte alls samma ska när man badar utomhus på sommaren. Det måste bero på ljuset i badhusen? Usch säger jag bara. Tummen ner för att gå runt i bikini i badhus. För det tredje är det otroligt boring att simma 30 längder. Och trångt! Det skulle underlätta om man fick köra sitt eget race men nu måste man se upp för alla andra, specielt dem som inte har fattat att högertrafikregeln även gäller i vattnet. Till råga på allt så tappade person x bort sin nyckel till skåpet när vi badade i går. Jag är inte förvånad för det är bara x som kan lyckas med det, möjligtvis elin också, men x är mer trolig. Efter mycket letande slutar det med att jag får gå ut i badhuset och leta rätt på en person, som i sin tur ska leta efter en person, som i sin tur ska leta efter en person som har en huvudnyckel, som i sin tur ska leta efter en kvinnlig kollega. Visste ni att den kvinnliga personalen får gå in i herrarnas omklädningsrum, men att den manliga personalen inte får gå in i damernas omklädningsrum? Visste ni också att magnummandel kostar hela 17 kr i badhuset? 17 kr, dyrt! Det är inte klokt vad mycket man lär sig när man är på nyckeljakt i badhuset. När x äntligen hade fått sin nyckel och x var klar kunde vi gå till lektionen och vi blev bara 30 minuter försenade.

/S

RSS 2.0