movies

Det blev mycket film igår kväll. Vid sju cyklade jag hem till crissi där gamla klasskamraten bea redan befann sig. Det var kul att se henne igen eftersom vi inte har träffast på över ett år. Hon bor numera nere i skåne så ni kan ju tänka er att hon inte har kvar sina vanliga dialekt. Jag vet inte vad jag ska kalla den nya, den är en blandning av lite allt möjligt ^^ Vi kollade på flashdance och det var faktiskt första gången jag såg den :) Den var bra.
Efter filmen mötte jag dennis och vi gick hem till mig. Då blev det armageddon som förgyllade kvällen/natten. Det blev en sen natt igår också alltså. Inte bra att vända på dygnen sådär. Så därför ställer jag min klocka på morgonen för att jag ska vara trött på kvällen men det funkar inte. Jag är ändå pigg som en mört när jag skulle behöva sova. Jag har levt med mig själv i snart 18 år med förstår mig ändå inte på mig xD

Idag var jag ner en sväng på stan med min kära mor. Jag köpte nya skor och en drös med strumpbyxor. Lika bra att köpa när vi ändå är igång, som mamma sa. Det var ju hennes pengar som försvann inte mina. Sedan gick vi upp till mormor och då åt jag skinkpaj och sallad. Fruktansvärt gott! En och annan kärleksmums gick också ner :)
Jag lånade filmen heartbreak hotel av henne så den ska jag se ikväll :) jag ska även se american history x som börjar 00.10 på ettan. Det verkar bli sent inatt också (A)

Imorgon förmiddag ska jag och hanna ner på stan för jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon, panik!

/S


lite mer topnotch, tack

Gaaasch vilken seg dag det har varit idag asså. Inte ens kul. Jag har nästan bara suttit inne och lodat mig. Ett undantag var när jag gick hem till mamma och åt och när vi sen tog en promenad med hunden. Men det är också det enda.
Nu ska det bli ändring. Planerna för kvällen är att kolla film med crissi och bea. Så jag ska cykla till crissi nu så de inte ska behöva vänta på mig ^^

/S

what goes around comes around?

Jag har nyss kommit hem från en väldigt trevlig kväll tillsammans med superivve, jessipessie, tumlarN och blandarN ^^ Vi har sjungit singstar och pratat av oss :) Jag hade verkligen askul! Det här måste göras om snart :)

Det är svårt att släppa taget
/S

något måste du väl klara av

Idag drog jag med mig dennis på stan för att kolla efter ett par pumps till nyår och strumpbyxor. Stackare, han fick bara gå och kolla på tjejsaker men han klagade inte, tror faktiskt att han tyckte att det var lite roligt ;) Vi har iaf kommit på att vi har inte samma smak när det gäller kläder. Det var inte mycket vi båda kom överens om att det var snyggt ^^ haha. När dennis började bli hungrig gick vi och åt på venezia. Deras kebabtallrik är uan tvekan den bästa i stan! 

Jag ska snart cykla till jessica och stephanie :) Elin kommer förbi mig och sen har vi sälle dit. BPH ;) internt, men ingen sommar utan bph! Ivana kommer också till tvillingarna och sen blir det singstar hela natten lång ? xD mitt mål för kvällen är att bli hes ^^

o.a.o.
/S

rea på rusta

rea på rusta, rea på rusta, rea på rusta försök säga det många gånger i kanon (?), jag och elin lyckades inte xD men fan vad vi garva!

Idag ska jag ner på stan och köpa ett par pumps, om de finns kvar. Annars är det ödet att jag inte ska ha dem. Någon som vill joina?

Det var snack om en singstar-kväll ikväll, får se om det blir så :) Jag är på! ;)

Jazon Mraz - Wordplay, lyssna och lär vad bra musik är.

/S

stockholm

Idag tog jag och min bästa vän 10.16 tåget till huvudstaden för lite shopping :) Fast jag började shoppa redan innan vi gled in i stockholm. Jag hade nämligen slut på hårspray så jag fick kila in på åhlens här hemma i kära katrineholm och köpa mig en ny sådan. Sen fixade jag håret på tågstationen. Det funkade det också.
Väl på tåget var det ont om sittplatser men jag och elin hittade ett par sköna platser i 1:a klass :)
I stockholm var det mycket folk som vanligt men eftersom det är rea var det något extremt. Inne på gina tricot kunde man knappt röra sig. Det var helt sjukt! och kön till provhytten var inte att leka med. Därför provade jag min klänning, som jag för övrigt köpte, framför en spegel i butiken. Man jag valde att behålla linnet på till skillnad från den stora tjejen som valde att stå i bara bh. Ingen vacker syn. Innan tåget gick hem hann vi kolla igenom en hel del affärer, både en och två gånger, och det blev några påsar :) Trots att det var en väldigt rolig dag så var det skönt när man fick sätta sig på tåget hem. Mina fötter värkte någe sjukt. Vi träffade min favorit tvillingar, anna, emma och ivana på stationen så vi hade sälle på resan hem :)

Nu har jag nyss kommit ur ett varmt och härligt bad :) Jag förstår inte varför jag inte badar oftare när jag ändå har badkar, det är ju sjuktskönt. Det är väl antagligen för att jag aldrig har tid. Men nu när jag är själv hemma behöver jag bara tänka på mig själv och inte stressa. Asnice äre!

Nu ska jag kolla igenom vad jag har köpt idag, hoppas jag inte får ångest över något xD
/S

julen 2007

julafton
Förmiddagen spenderades hemma hos pappa. Vi åt mat och öppnade julklappar :) Jag fick en röd digetalkamera =) jag är nöjd! Efter att vi hade moffat julmat åkte vi hem till mamma. Där kollade vi på kalle anka, ett måste! Jag tycker att Djungelboken är bäst ^^ och så när mössen sjunger förstås, det är en annan favorit :) Kusinerna kom förbi en stund och då blev det ännu mer fika och mat. Det är sjukt vad mycket man äter under julen. Självklart blev det julklappsöppning också :) Orkar inte skriva allt jag fick men jag är nöjd :) Och nu till det sjukaste av allt! Vilken idiot har kommit på att de ska sända Andra Avenyn på julafton!? Ingen Svensson Svennson liksom. Vad är det för jävla stil? Det är ju alltid Svenson Svensson på julafton! Ett stort misstag.

juldagen
Vi fortsätter med traditionerna. På förmiddagen åkte vi till Conny och Bettan, Stefans pappa och fru. Där är Stefan syskon med familjer. Som alltid fick vi kalkon och potatis. Det är skönt att slippa julbordet :) Till efterrätt fick vi marängswisch, som alltid! Det gillar jag. Man ska hålla på traditionerna.
På kvällen åkte vi hem till Johan och Maria och där var alla mina kusiner :) Jag har en väldigt rolig släkt så jag ser alltid fram emot juldagen xD men det här gången var jag inte där så länge. Efter julklappsöppningen drog jag, Martin och Daniel hem till Allex och förfestade lite. Eller ja, Allex och Marcus var fulla redan när vi kom ^^ Vi drog vidare på fest till Crissi :) Där var det riktigt trevligt och jag måste säga att jag hade verkligen en toppenkväll :)

/S

god jul

Japp nu har det varit julafton i en timme :) Jag spenaderade de första minutrarna av julafton 2007 tillsammans med Alexandra och Martin, två sköningar och en Sofie kan inte bli mycket bättre ;) Vi spelade bingolotto hemma hos martin men det var ingen som vann, värdelöst! Jag var dock närmast med 4 nummer i rad. Men nära skjuter ingen hare. Vi höll på att missa fyrans bingo eftersom vi spöade danne i vetgirig men tur för oss att alexandra är uppmärksam "Shit det har ju börjat!" och sen kastade sig alla i soffan och grabbade pennorna xD

Nu upptäckte jag att det är den sista actionhjälten på tvåan. Det är på tiden att de visar en bra film :) GTG!

Ha nu en riktigt bra julafton :)
/S

dan före dopparedan

Då var det snart dags för julafton igen :) Imorgon smäller det! Dagen då man går upp på dirr när man vaknar för att se hur många julklappar som det står "sofie" på, dagen då man får moffa julmat, dagen man får kolla på Kalle Anka och Svensson Svensson, men även den segaste dagen på året. Det enda man gör är att vänta på att få öppna sina julklappar. Och sen är det över. Bara sådär. Och då måste man vänta ett år till. Tur att man fyller på sommaren :)

Idag har jag varit nere på stan och köpt bingolotter så nu Richard är det bara att säga de rätta nummren ;) Jag är inte som bäck som blir glad om han får fyra siffror i rad, jag måste få en hel rad för att bli nöjd. Varför nöja sig med lite när man kan få allt liksom? xD

/S

sitt inte lottlös

Ofta de inte har en enda musmatta på onoff! Vad är det här? Vad ska jag nu köpa till pappa i julklapp? Det är lika svaråt varje år och nu när han säger att han vill ha en musmatta så finns det inte. Katastrof! Och han tror ju bergis att han ska få en också xD sorry pappa, det blir strumpor i år också.

Igår var jag och kusin martin i duveholmshallen och kollade på fotboll. Vi kollade när bie mötte flen och den matchen gick ju som förväntat. Förslust för bie. När matchen var slut joinade Bäck oss och vi kollade på när valla spelade. Efter den matchen gick vi ner till stan, bara för att martin har busskort vill väl inte jag och bäck slösa 10 kroner när man kan gå i den fina naturen, eller hur var det? Vi gick till Venezia och käkade kebabtallrik, eller ja inte bäck han tog en hawaii. Det blev en liten diskusion där mellan oss för att han föredrar tydligen tunna pizzor. Konstiga människor det finns^^ Det ska vara tjock och mjuk deg annars kan det lika gärna va! På vägen hem skulle jag köpa bingolotter till mig och martin, japp vi ska spela idag, men de hade stängt så jag måste kirra det idag istället.  Klockan 19.15 tar jag bussen till valla och hem till martin. Alexandra ska också joina oss på uppersittarkvällen. Jag ser fram emot det :)
Jag åter kommer när jag har blivit miljonär eller iaf har vunnit en bil xD

/S

vem har fuckat rutan

Fredagen spenderade jag med elin, emma och mia :) Kvällen började med film hemma hos mig. Vi kollade på Beck - I guds namn. Jag och emma hade redan sett den men vi offrade oss för efterblivna elin ;) När filmen var slut gick vi ner på stan och drack varmchoklad som nattvandrarna serverade :) Vi kollade också in "nya" McDonald's. Jag tycker att det är ltie häftigt ^^
Efter att vi hade träffat lite folk och kim hade sagt "vem har fuckat rutan" 3½ gånger (internt mellan mig och elin) så drog jag hem :)

Idag ska jag ner till duveholmshallen och kolla fotboll med martin :) det var så vi sa iaf men jag vet inte om han hinner vakna? xD

/S


punkt

Igår var jag hemma hos Marita och planerade inför det nya gympaåret. Det gick bra och det bjöds på gott fika, eller vad säger du evelina? ;) HAHA, shit vad vi garvade xD Evelina tålde inte något av fikat så jag, emelie och evelina började asgarva! Egentligen var det ju inte roligt men ni vet hur det är, börjar man skratta kan man inte sluta xD så där satt vi och tjöt av skratt och tårarna rann. När man precis hade lugnat ner sig började någon annan skratta så stackars marita trodde säkert att vi skrattade åt henne (a)

Idag skulle jag och lillebror köpa julklapp till pappa men det får bli imorgon ist. Vi är för lata för att cykla upp till onoff.

/S


efterlängtat jullov

Då var halva gymnasietiden avklarad!

Idag var det jullekar som stod på schemat :) En riktigt trevlig avslutning. Man tävlade klassvis och min kära klass kom på en väl förstjänad fjärde plats.
När tävlingarna var slut fikade vi med mplo1 och vi lärde dem även fotleken :) Det är en intern lek i klassen, riktigt rolig!

Efter skolan gick jag och elin hem till crissi där vi fikade (blir mycker fika dessa dagar) och bytte julklappar :) Jag fick ett par bruna linser, uppskattas! :)

På kvällen kollade jag på bonde söker fru. Man blir så avundsjuk när man ser att de är lyckliga tillsammans :P Varför kan de inte göra ett program som heter "Sofie söker pojkvän". Det tycker jag skulle vara kul. Intressant att se hur många brev jag skulle på in.

sofie - titta, fan vad snygg han är!
elin - ja men vad heter han då?
sofie - det är det jag inte vet, och det är det som är så jävla spännande!
Sant, han är grymt snygg! xD

/S

almost here

Då var vi äntligen inne på den sista veckan innan jullovet :) Så jävla skönt!
Bowlingen idag gick inte lika bra som den förra veckan, men jag fick över 100 iaf. Nästa vecka är det sista gången då jävlar! ;)
Sista lektionen idag gick åt till att kolla på Kocken :) Kjell Bergkvist är ju grym! Efter skolan hade jag och andreas sällskap ner på stan. Han skulle fixa julklappar och jag skulle hem till Crissi :)

Nu har jag skrivit klart min diktanalys och skickat den till Sara. Nu ska jag plugga till svenskprovet imorgon.
Förutom provet så ser morgondagen lugn ut :) Fika på samhällskunskapen? Hoppas på det ;)

Nu ska jag käka pizza!
/S

sudda, sudda, sudda bort din sura min

Har nyss kollat på Parlamentet :) Enda anledningen till att jag kollar på det är för att Björn Gustavsson är med. Och det är det värt!

Okej jag erkänner, jag har blivit besatt av Bonde söker fru. Eftersom jag inte hade något att göra i går kollade jag på repriserna som gick på tv och jag var tvungen att kolla på repriserna idag x) Det är ju faktiskt bra :) Karl-Petter är ju snygg ;) haha.

Annars har jag inte gjort så mycker mer idag. Moffat pizza, men det gör jag ju alltid på söndagar så^^

Imorgon drar sista veckan igång och det känns bara så otroligt skönt!
/S

ser du något tåg karin? inte jag heller.

Just nu kolla jag på Sunes sommar :) Kan inte säga annat än att den är klockren!

äh vi skiter i det

Min fredag var mycket trevlig :) Eller ja, kanske inte skolan men sen flöt det på.
Naturkunskapsprovet gick bra och jag och elin redigerade klart filmen på median. På matten lekte vi hela lektionen och mitt lag vann :)

Efter skolan åkte jag och elin ner på stan för att inhandla lite fler julklappar. När vi var klara med det träffade jag dennis. Först gick vi och köpte fika och sen gick vi hem till honom och åt upp det ;D Eftersom båda jag ocg dennis är tävlingsmänniskor var vi tvugna att tävla när vi åt^^ Den som först slickade sig runt munnen när vi åt vaniljmunk förlorade. Jag är säker på att han fuskade men det förnekade han starkt. Vi moffade även i oss negerbollar och den som först visslade vann. Jag förlorade ganska stort. När han började vissla hade jag halva bollen kvar xD men det berodde på att jag skrattade hela tiden! Han hann även med att bli medlem på vetgirig ;)

Klockan åtta skjutsade pappa mig till Mange och där var det folkrikt :) Jag hade en toppen kväll även fast jag fick mig en öldusch! Klockan två åkte jag hem med Adams mamma, vilket gjorde att jag sparade pengar :) Väl i stan tänkte jag träffa folk men så blev det inte. Det var typ inte en kotte ute. Efter att jag hade stått och snackat med olle en stund gick jag hem och sov :)

Idag hade jag tänkt att crissi och jag skulle ner på stan och köpa elins julklapp men det blir på måndag istället. Så vad ska jag göra idag? Jag är öppen för förslag till kvällen :)

/S 

sooooft

Självklart var jag tvungen att gå på söders och tallås luciatåg imorse eftersom min kära vän  Stephanie Wahlberg var lucia. Hon var lika vacker som alltid :)
Efter luciståget, som för övrigt var ovanligt kort, gick jag och mitt sällskap elin tillbaka till skolan. På vägen träffade vi Piaz och den ensamvargen joinade oss :)
Tillbaka på skolan och vi hade lektion i 50 minuter innan vi gick ner på stan för att äta kebabtallrik på Venizia^^ Alltid lika smarrigt ;)
På idrotten höll Filip i lektionen och vi körde ett boxningspass. Du kan hockeyhaja att det var jobbigt!

Nu ska jag cykla ner till hallen och ha julavslutning med mina barn. Efter det är det plugga inför provet imorgon som gäller.

Tack och hej, leverpastej.
/S

I predict the seasons to go unchanged

Jag hann aldrig skriva blogg igår, katastrooof! (med samma uttal som Axel i wk). Anledningen till att jag inte hann var juluppvisningen för Katrineholmsgymnasternas föräldrar. Överlag gick uppvisningen bra, det är när man ska börja gå in på enskilda detaljer det där bra ordet kan ifrågasättas. Därför väljer jag att inte gå in på dessa detaljer ;D
Mina ungar var också med och visade upp sina talanger^^
När uppvisningen var klar gjorde vi en hinna-hem-till-House-undanplockning så jag behövde inte bryta min tradition :) Varje tisdag klockan 21 sitter jag i soffan med cocacola (viktigt att det är just cocacola) och popcorn och njuter i 55 minuter av den under bara Dr. House (:

Idag läste jag i tidningen att de som är sent ute med att handla julklappar får betala mer (vet ej om det stämmer) men då bestämde jag mig för att vara ute i god tid. Sagt och gjort, jag ringde pappa och bad om pengar och eftermiddagen spenderades med elin på stan för att julhandla. Jag fick ihop några julklappar som jag är stolt över så nu är det bara två personer kvar att köpa till :P

Idag kom även jag och elin fram till att hon är mer ett "y" och jag är mer ett "x". Varken hon eller jag är så intresserade av att jobba på mattelektionerna^^

Nu lyssnar jag på ett band som jag och elin gjorde när vi var 6 år. Det är väldigt underhållande! Vi sjunger både covers och egenskrivna låtar xD

/S


javisst

Just nu har jag en väldigt underhållande konversation med hanna och ida på msn xD fast jag vill inte gå in på några detaljer, kan lätt bli lite pinsamt då. All I have to say is fredag!

Annars har inte dagen bjudit på så många roligheter. Just nu längtar jag bara till jullovet.

That's all.
/S

high fiiiive

Nu har jag sminkat mig, bara håret kvar och sen är jag klar för att cykla till kyrkan och kolla när Ida ska krönas till katrineholms lucia :) *stolt*
Men innan det ska jag börja kolla på Harry Potter, måste bli klar med det arbetet den här veckan.

Igår hade jag tänkt att ha en lugn hemmakväll med popcorn och en bra film men det blev ändrade planer. Klockan halv elva ringde elin och sa att jag skulle komma på fest. Sagt ocg gjort, jag tog cykeln och bikade över till håkansson på norr. Det var väl mer än chillkväll än fest måste jag säga. Fast det kan också vara trevligt. Däs stod för efterfesten och ajg var hemma runt halv fem. Då var det sängen på dirr!

men som sagt, harry potter nu.
/S


Björn Gustavsson

http://www.youtube.com/watch?v=ohSWhSw3MFc&feature=related

han är klockren!

sant

Släpp det som varit. Det som är gjort är gjort och kommer inte tillbaks. Skadorna vi bär blir till ärr som vi kan välja att lära oss av, eller djupa sår som vi kan välja att gräva ner oss i. Och det är vårt val. Det är alltid vårt val.

julgröt

Idag har jag varit på Ekbacken och ätit julgröt och skinkmacka. Det är en årligtradition med alla ledare i Katrineholmsgymnasterna. Vann på lotteriet gjorde jag också :) Sista vinsten blev min, så nu är jag ägare till en liten tomte.

Planerna för kvällen = nada. Film kanske? Sånt som visar sig.

/S

friday

Jag är nyss hemkommen från kvällens äventyr.
Kvällen startade med Idol-final hemma hos födelsedagsbarnet Beatrice :) Jag hade bakat en väldigt god kladdkaka som jag hade med mig. Den gick åt^^ Marie Picasso vann Idol 2007, lika bra!
Efter finalen gick vi ner mot stan och där var det mycket trevligt folk :) Det blev en helt okej kväll för min del. Nu ska jag strax hoppa i säng!

Jag köpte nya skor idag :) Ett par bruna stövlar från den nya skobutiken, Belleshoes (?), hade på mig dem ikväll och det klarade kvällen galant :)

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig natt.
/S

armageddon

Gick hem från skolan idag pga huvudvärk. Jag skulle nog ha klarat av den sisat lektionen men jag pallade inte. Istället cyklade jag hem och kollade på en utav mina favoritfilmer, Michael Bay's - Armageddon. Det kan inte bli mycket bättre!

Träningen på kvällen var inte så lyckad. Jag körde några varv på trampetten och sen körde vi styrka. Shit vad mina ben skakade. Och så skulle jag cykla hem till råga på allt xD

Nu är det time to sleepa.
/S

justin timberlake - one of a kind

http://www.youtube.com/watch?v=B7IvxmUcl1Q&feature=related

ur världen

Om två veckor har jag jullov den här tiden, så jävla skönt! Innan dess har jag några arbeten som måste in. Jag har lite panik, ja. Idag gjorde jag iaf två prov, ett i engelska och ett i religion, då var det ur världen.

Efter skolan gick jag och elin en snabbis på stan och bestämde vad vi skulle köpa till crissi. Då var det också ur världen. Eller ja, vi har ju inte köpt det än men vi vet ju vad vi ska köpa :) så det räknas som ur världen^^

När jag ändå var på stan passade jag på att gå hem till mormor. Det är alltid lika trevligt att träffa henne :) Självklart bjöd hon på kärleksmums. Vi kollade på idol-repriser och hon tycker tydligen att bebisarna i början är väldigt roliga xD det var speciellt en som skrattade och varje gång hon såg den skrattade hon lika mycket själv. Vi pratade även om en hel del saker, mormor Rose-Marie är bra att prata med.

Nu sitter jag här och ska snart kolla på Harry Potter för då har jag det ur världen. Det är för ett skolarbete :P

/S

house

Den bästa serie som går på tv just nu är helt klart house. Ingen tvekan! Hur kan man inte gilla det? Dr. House är min idol :)
Kvällens avsnitt var ett av de bästa :) Jag bölade i slutet, men det får man göra ;D

Eftermiddagen har bestått av att plugga till de två proven jag har imorgon.
Jag har även fått påminna elin om att hon tränar sina barn på tisdagar och inte på torsdagar.
Klockan sju ringde hon mig:
S - varför är du hemma? ska inte du träna barn idag?
E - va? nej det är på torsdagar.
S - vadå, har du bytt nu igen?
E - FAAAN! det är ju på tisdagar, helvete!
Tur att hon har mig.

 Godnatt gullepluttar! (och ni andra)
/S


and I, all I really want is you

Nu sitter jag här och lyssnar på en Gavin DeGrew skiva :) Han är grym!

Jag har nyss skickat in mitt samhällskunskapsarbete som skulle ha varit inlämnat för en vecka sen (A) men bättre sent än aldrig som jag brukar säga. Det måste vara mitt motto när det gäller skolan xD men seriöst, jag skjuter alltid upp på allting. Ibland fööör långt också.
Men nu kan jag stryka det arbetat från "arbeten-som-ska-vara-inne-innan-jul"-listan. Skönt! Ett bekymmer mindre.

Ingen träning för mig ikväll. Jag har drabbats av en fruktansvärd huvudvärk :/
Inte mår jag bättre av att det har regnat hela dagen! URK!

/S

Beck vs. Wallander

Vem föredrar du?

Jag har nyss kollat på Beck - I guds namn och de var än av de bättre filmerna.
Fast jag föredrar Wallander med Krister Henriksson :) och Stefan är ju riktigt läcker ;) haha. Nu ska jag kolla på Jokern.

Ikväll blir det Opera med böörnisås! Me like <3

/S

favorit


det blir aldrig samma sak

Inatt sov jag själv i huset. Det var debut (eller debatt som hanna föredrar att säga^^) haha ;) men det gick fin fint! Dennis joinade mig på kvällen. Vi kollade på hundtricket och åt popcorn :) det var riktigt trevligt!

Första advent idag då. Varje dag är ett steg närmare julafton och nyår! :) men det känns även som att varje dag är ett steg längre ifrån dig :'(
Började kolla på filmen "In the land of women" idag med Adam Brody men så slutade ljudet att fungera efter en timme och eftersom jag inte hade någon text så var det omöjligt att kolla klart. Så jävla osportsligt!

/S
- du har ett popcorn där
- jag vet, nu kör vi
xD




 


fest på den!

fredag
Efter en trevlig middag i valla tog vi bussen in till storstan. På bussen träffade jag alexandra, hon är alltis lika härlig :)
När vi kom in till stan bar det av hem till tvillingarna :) Jag och elin hade köpt chokladkalendrar till dem, vilket uppskattades. När vi kom till dem var de andra tjejerna redan där och en timme efter vår ankomst anlände killarna :) Nu var festen i full gång!
Jag hade verkligen en jätterolig kväll, roligaste på länge :) Tack!
 Felicia övernattade hos mig och vi kom hem skapligt. Inte för att vi somna tidigt men vi var ju hemma iaf.

lördag
Idag har hanna färgat håret på mig. Resultatet blev mörkare än vad jag hade förväntat mig och det känns ovant att se sig i spegeln. Men man vänjer sig :)

Nu ska jag gå till ica och köpa en cola!

/S

1 månad

RSS 2.0