that's all

Just nu sitter jag hemma hos elin och lyssnar på när hon spelar blockflöjt. Jag och Crissi ska försöka gissa vilken låt hon spelar, men sorry elin, det är väldigt svårt! No offence!
Klockan åtta möttes jag Crissi på filmhuset för att hyra film och det blev Djävulen bär Prada :) Sen fick vi skjuts av Eva-Lena till Elin. Tror att det var en bra film men det hackade så fruktansvärt så vi missade lite. Fick trösta oss med popcornen och chipsen som vi hade köpt med oss.

Igår var jag på (lag)fest hemma hos Lisa. Det var mycket trevligt! Man får tacka för husrummet ;) Nästan alla i laget var där och det var kul att träffa dem, träffar ju inte så många på fritiden annars. Och det blir ju ännu roligare när det är alkohol inblandat^^
Ballen var en populär samlingsplats :) Tyck vad du vill om rökning, men det är ju verkligen en socialgrej! Själv röker jag inte utan är bara social :) Teven var på och Idolavsnittet var bra, för en gångs skull åkte rätt personer ut! Ska kolla reprisen imorgon :) Det blev även en massa pratande och skvaller. Och så får vi ju inte glömma ölspelet, som igår spelades i 2 olika varianter :) 
Tack Lisa för en lyckad kväll =) 

/S

Några gamla bilder på mig, Crissi och Elin + en bild på mig och Henke från igår :)
                                  
                                    

friday

Har inte skrivit på ett tag men det beror på det dåliga utbudet av datorer som är i mitt hem! men det är på bättringsvägen =)

Positivt med två lediga dagar, negativt att jag var sjuk båda dagarna! Har bara legat hemma och kollat på film... Kollade på ALLA Mysteriet på Greveholm-avsnitt :) härligt, härligt!
Idag blev det i alla fall en skoldag, vilket gjorde elin glad :) Hon klara sig ju knappt utan mig, sin andra hälft liksom^^
Efter skolan ska vi ner på stan och hämta mina lotusar =) lääängtar! x)
Sen hoppas jag på att få träffa marcus innan han åker till sin mamma. Har ju inte träffat honom på en heel vecka! Saknar honom <'3

Ikväll blir det fest hos Lisa :) det blir lite av en lagfest + en del annat folk. Kan nog bli riktigt trevligt! Hoppas på det :)
Imorgon kommer frida och hälsar på en stund och kvällen ska jag spendera med Crissi och Elin =) Blir väl till att kolla Ondskan och sjunga SingStar (?)

Soo long
/S

fika

Dagen började med en 2 ½ timmes lektion i Grafisk Kommunikation med Lars-Åke :) Vi gör om ansikten i Illustrator. Ganska soft ändå att bara sitta där och trycka lite på datorn ;) men som sagt, det blir ju vad man gör det till.
Sen var det dags för lunch. Spegetti och köttfärssås serverades och det är en utav de goda maträtterna i skolan.
Historielektionen som egentligen är 150 minuter, kortade vi ner till 30 minuter eftersom vi skulle fika :) Men eftersom Inger trodde att vi skulle fika 30 minuter tidigare än vad vi egentligen skulle han vi ta en sväng på stan innan. Vi var även inne på Linden och hälsade på ^^
Så var det äntligen dags för fika. Vi hade gått och funderat hela dagen på avd vi skulle få och jag hoppades på Prinsesstårta. Fikat blev iaf jordgubbstårta med valfri dryck till =) Det var supersmarrigt!
Efter fikat gick jag och Elin till Coop och köpte negerbollar, onyttiga som vi är x) men vi gapflabbade hela vägen till affären så magmusklerna tränade vi ju! Anledningen? Haha, först föste jag elin över vägen så att en bilist skrattade åt oss och sen höll elin på att bli överkörd av en cyklist med banage (?) över halva ansiktet x)

Ikväll ska jag först träna bran och sen träna själv så det blir en helkväll i Duveholmshallen.

Imorgon hoppas jag på utgång med tjejerna =)
men nu ska jag packa lite saker eftersom vi flyttar i helgen! :)

/S

onsdag

Dagen började väldigt bra :) Jag var på bra humör och kände att det här kommer bli en bra dag, till jag låste in nycklarna i skåpet! Så jävla klantigt, jag veet! x) men tänk vad en Sara och ett hår spänne kan göra underverk! =)
Onsdagar är väldigt långsamma dagar när det kommer till skolschemat. Fullproppat med lektioner. På sista lektionen, TEA, fick vi erbjudandet att måla krokir (?) dvs. måla av en naken kvinna som står och posar. Personligen tackade jag nej, vilket alla utom två i klassen gjorde, eftersom det är obehaglit och tråkigt!

Ikväll har jag och mamma varit i huset. Det var meningen att vi skulle fixa & dona lite men så blev det inte riktigt. Vi åt aftereight choklad och pratade istället :)

Nu sitter jag och pratar med Birka Paradise-Tim x) vi har kommit fram till att det är ett år sedan vi träffades på båten ;D haha, många minnen därifrån, inte alla lika positiva! naffsarN x) 

Imorgon ska vi fika med klassen =) Smarrigt!
Sen är det träning hela kvällen.

/S 

det blir vad man gör det till

Sovmorgon idag! eller inte enligt schemat, men det bli ju vad man gör det till :) jag och elin har förtjänat en sovmorgon^^

Nu ska jag snart cykla till skolan på min otroligt snabba cykel. Serri, den rullar som fan i nedförsbackarna! Jag menar, blinkar man missar man mig ;) haha x)
Efter skolan ska jag och några från laget jobba åt grafiska. Jag behöver jobba för då får jag dra ifrån pengar på göteborgsresan. Om jag nu får följa med till gbg? 
Efter jobbandet ska jag fortsätta jobba hemma. Jag ska måla mitt rum! 3 vita väggar ska det bli :) Marcus kommer och hjälper mig innan sin träningen, så förhoppningsvis går det fort, eller långsammar :P Jag måste iaf vara klar till 8 för då börjar Idol och sen är det House =)

Jäktig med rolig dag!

Nu ska jag och racercykeln gitta till skolan ;)

/S 


allt eller inget

' flytt
' skola
' träning
' sjuk
' vänner
' kärlek
' slappa

det är inte alltid lätt att hinna med allt!

söndag

Sitter här med världens huvudvärk, täpt näsa och iskalla fötter! Det kunde ha varit bättre.

Igår var jag på 80 -tals fest hemma hos Crissi. Jag, elin och martin gick dit tillsammans eftersom vi inte kände någon annan som var där x) men kvällen blev ändå helt okej! Den mesta tiden tillbringade jag i soffan, där jag visade mitt korttrick ;) alla var mäktigt imponerade!
Det blev ändå en tidigkväll eftersom jag inte är helt kry, och det gjorde mamma glad :) Jag hade sällskap med dennis hem också så jag slapp gå själv.

Idag måste jag plugga och hjälpa till att flytta stuff till nya huset. Får väl se hur mycket jag orkar med den här huvudvärken. Det bli iaf ingen träning för min del ikväll. Får köra stenhårt imorgon istället!

Nu ska jag ta en lång och varm dusch och hoppas på att jag mår bättre efter det!

' M - jag saknar dig! <3

/S

nära skjuter ingen hare

Klockan är inte ens tolv och jag har redan hunnit men en vända på stan idag. Kan bero på att jag gick upp innan klockan nio imorse (a) innan nio på en lördag, helt sjukt jag vet!
Jag kollade på tapeter, men det är väldigt svårt att hitta någon som är fin. Det finns asmånga att välja mellan men ingen som är perfekt!

Gårdagskvällen spenderade jag hemma. Jag minns inte sist jag var hemma en fredagskväll, fett länge sen iaf! Det var inte särskilt skönt heller. Man blev ju bara rastlös.
Ikväll ska jag iaf till Crissi som har 80 -tals fest :) Det kan bli intressant ;) Elin kommer hit innan så ska vi locka håret, sminka oss och välja kläder. Känns lite som när man gick på lågstadiediscon x)

/S

sjuk

inte kul asså!

M <3


we do anything when the time is right

Har egentligen ingen lust alls att skriva blogg nu men för att inte göra mina trogna bloggläsare (?) ledsna kommer här ändå ett inlägg.

Måndagar är inte min favorit dag i veckan precis. Då är man bara så deprimerad för att man har en hel skolvecka framför sig. Det känns så otroligt tungt! men då kan man ju göra som vissa andra och stanna hemma, nämner inga namn :P
Kvällens träning gör vi till ett skämt. Det märks att det har varit sommarlov för jag har blivit så jävla svag! x) Jag orkade inte ha raka armar i min flickis,flickis och tävlingen är om en månad (a) Dags för hårdträning nu? Skulle inte tro det. Jag skull gärna vara en sådan som verkligen älskade att träna. Levde för att gå till hallen liksom, eller åtminstonde känna lite mer motivation, men nu är ju inte jag en sådan person. Hoppas att ni tycker om mig i alla fall ^^

Ser framemot morgondagen, har ju en liten känsla av att det är min dag i veckan :P I alla fall på tv fronten =)

Nu är det dags för min skönhetssömn! ;)

/S

det hänger på håret

Nu är jag och Hanna hemma hos min kusin Daniel och klipper honom, vilket är på tiden! Hanna klipper och jag plockar upp hår :P

Gårdagskvällen spenderade jag i Valla hemma hos Marcus :) Vi skulle kolla på Hundtricket men hans dvd var inte på vår sida! men när vi sedan satte i Wallander funkade den fin fint :) Jag tog bussen hyem klockan ett och då var jag väldanstrött, så det blev sängen på dirr!

Nu måste jag ta upp lite med hår :P

/S

hoppas vi är sånna som i slutet får varann

nu kan du få mig så lätt

Gårdagskvällen var väldigt lyckad! Jag var på fest hemma hos mina favorit tvillingar, Jessica och Stephanie. Det blev mycket skratt, SingStar och kortspel :) Alltid lika kul att träffa folket!

Idag gick jag upp klockan nio, inte lika kul^^ Andledningen? Vi skulle till Norrköping och köpa tapeter till mitt nya rum, men inte fan hittade jag några tapeter! x) Jag och Elin åt Chicken kebab, I love it! Vi hann även ta en sväng in på H&M och shoppa några nödvändiga saker innan tåget gick. Självklart köpte jag med mig ett lager Lotusar hem ;D

Nu sitter jag hemma hos Marcus. Han och några kompisar kollar på fotbollsmatchen, så jag ska gå och joina dem snart :P men tänkte passa på att uppdatera bloggen (SOM JAG TYCKET ATT EN VISS HANNA NILSSON OCKSÅ BEHÖVER GÖRA!) eftersom datorn hemma hos pappa har lagt av helt! Jag har med mig favorit filmen, Hundtricket, som jag ska övertala Marcus om att vi ska se sen ;) men det lär ju inte bli så svårt  eftersom han inte kan motstå min charm! haha x)

Imorgon ska jag och Hanna klippa kusinen Daniel :) det behövs!

/S


don't look back in anger

Ikväll ska jag på fest hos tvillingarna :) varannan helg är det ös på odinsväg ;) haha x) men det är alltid lika kul, kanske för att folket är så trevligt? =) ikväll blir det även SingStar.

Idag filmade vi på medialektionen. Vi gör en (dokumentär) film om MPLO :) Sara var väldigt fin i selen måste jag säga^^

Imorgon ska jag till Norrköping och kolla på tapeter till mitt nya rum. När man ändå är i Norrköping är det ju ett måste med en chicken kebab! Jag ska även passa på att införskaffa mig några lotusar :)

Nu ska jag hem till pappa och göra mig iordning inför kvällen, men jag gör ett stopp på vägen för att köpa mig en kebabtallrik!

/S

<3


Beauty is in the eye of the beholder

Hann aldrig skriva klart om gårdagen^^
När vi kom tillbaka till skolan var det en mattelektion med Lena som väntade. Inte allt för roligt eftersom matte inte är min starka sida, men man gör ju ett tappert försök ;)
Eftermiddagen gick rätt fort ändå, vilket alltid uppskattas av en skoltrött Sofie.
På kvällen kom Marcus och hälsade på :) självklart kollade vi på idoool. Jag förstår inte hur folk kan tro att de sjunger bra när det egentligen sjunger asdåligt! Asså att de inte hör det själva? onödigt att komma dit och bli sågad av en jury, men visst gärna för mig, då blir jag underhållen i en timme :) men visst kan ni hålla med om att det är ont om talanger som söker i år? men det har ju som sagt bara varit två program :P den som väntar på något gott...

Så till dagen då! Den ganska onödiga dagen. När jag tänker efter har det inte hänt något speciellt, varken roligt eller tråkigt.
Ingen träning för min del ikväll. Jag är för trött för det. Kommer bara vara oseriös och då blir Lotta sur på mig. Så det blir en hemmakväll med idol :)

/S

         
imorgon är det dags igen :)

sovmorgon

Ingen skola förrän klockan 11.50 idag :) men det visste jag ju tyvärr inte när jag gick upp klockan 06.10 imorse! sen när jag hade duschat, ätit fukost, sminkat mig och cyklat till skolan med punka på bakhjulet, vilket gör att det är väldigt trögt att rulla + att man måste trampa i nedförsbackarna! får man reda på att de första två lektionerna är inställda. Jag menar, hur kul är det?
Jaja, så nu kollar jag och Elin på High school musical hemma hos mig :) Innan vi cyklar tillbaka till skolan blir det hamburgare^^ Vi är världsbäst på att göra hamburgare ;)

Skriver mer ikväll
/S


det är ju underbart

Gaasch vad jobbigt det var att gå upp imorse! men det blir lättare när man har piggnat till lite, tack och lov :)

Dagen började med rörlig bild och vi klippte i filmen som vi har filmat. Den är 16 sekunder långt + Henriks extramaterila^^ hard work, work!
Dagen gick skapligt fort till sista lektionen, samhällskunskap! Finns det någe tråkigare? ja förutom historia förstås :P Lektionen är iaf fett lång och fett jobbig!

Kvällen blev desto trevligare :) Marcus kom förbi en stund innan sin hockeyträning =) alltid lika trevligt att träffa honom! förstår inte vad det är alla stör sig på? det blir ju bara bättre och bättre!
Klockan åtta började äntligen Idol 2007 :) som jag har väntat! och efter det var det House =)
Jag känner att tisdagar kommer bli min dag x)

/S

det är inte lätt att vara ung

Just nu känner jag mig bara väldigt förvirrad! Alla säger samma saker, och det är bara negativt, men borde jag inte ge dig en chans? jag måste väl få en egen uppfattning om dig innan jag bestämmer mig? men det verkar som att alla andra redan har bestämt åt mig eftersom jag lyssnar på vad de säger och börjar tvivla på om det här är rätt? eftersom jag tar in vad alla andra säger är jag ju inte säker på hur jag vill ha det, men jag vill ju inte få känslor för någon som sedan kommer sabba allt! men det är svårt att inte få känslor för dig...
Jag håller med Avril, why is everything so complicated?

Kom nyss hem från träning och den gick väl sådär. Vi lärde oss formationerna till friståendet. Måste säga att jag börjar få kläm på det där nu :)

Skolandagen var ganska bekymmerfri. Lunchen blev en pizza på Venizia, men den var inte så god faktiskt :/ hade hellre velat ha en kebabtallrik^^

Det får vara allt för den här gången. Känner att jag har mycket att tänka igenom innan jag skriver något som jag senare kommer att ångra.

over and out /S

- a, men vi hörs!
-jaha ska du gå?
-nej, man du ska!


vi tar det som det kommer

Det var inte planerat att jag skulle börja prata med honom
men det gjorde jag
Det var inte planerat att jag skulle träffa honom
men det gjorde jag
Det var inte planerat att jag skulle få känslor för honom
men det börjar jag få
Det var inte planerat att jag skulle gör dig ledsen
men det gör jag!

Dagen började nästan likadant som gårdagskvällen slutade, med ett inte allt för roligt sms. Tänkte jag skulle reda ut allt under dagen men än så länge är allt fortfarande oklart.

Tog en promenad med Hanna idag eftersom både hon och jag behövde prata ut. Allt känns så mycket bättre när man har pratat med henne, för hon är så bra på att lyssna och ger alltid en massa bra råd :) vad skulle jag göra utan henne?
När vi satt (ja man måste ta pauser i långa promenader) ringde elin och var sugen på att gå en promenad^^ snäll som jag är ställer jag upp! Vi gick till Specce och köpte godis, eller jag köpte godis :D bara 2.95 kr/hg, slår man inte till då är man ju dum! x)
Såg även Charlie idag, eller jag såg inte att det var han när jag såg honom, ehh? låter konstigt men han åkte brumbrum och hade hjälm, men nu vet jag att det var han :) vi har kommit fram till att det är synd att vi inte är lika bra kompisar som i somras och det är väldigt synd tycker jag :/ men det ska det bli ändring på :)

Ingen Beck ikväll, istället blir det Mord i sinnet :) då kommer mitt godis väl till pass!

/S


äntligen

Efter 2 månader och 32 dagar har jag äntligen fått, eller rättare sagt hämtat, tillbaka mitt SingStar! :) nu blir det sjunga av^^

Idag skulle jag ha åkt till norrköping med mamma men som ni ser (skulle ha) så blev det inte så. Istället blev det en fika på Sultans i kära Katrineholm. Jag satt och kollade på High school musical när Elin skickade sms och sa att jag skulle palla mig ner till Sultans för där satt hon och Carro och fikade. Det var kul att umgås bara vi tre igen för det har vi inte gjort på jättelänge! Carro hade köpt 45 st spider-man tuggummin på Gottan så hon delade med sig :P man fick klistermärken till varje tuggummi och det var väldigt roande att försöka sätta dem på varandras rygg när inte den andra märkte det^^ tur att vi är lätt roade! 

Gårdags kvällen spenderade vi hemma hos mig med film och popcorn :) vi drog även ut en sväng och minglade runt på stan ;)

/S 

RSS 2.0