@ höy'

Nu sitter jag hemma hos felicia :) Eftersom hanna och felicia tar upp hela spegeln får jag vänta med att fixa mig, jag som alltid tar längst tid på mig (A) 
Pappa Axén lagar mat så snart ska det ätas :) Mycket gott eftersom jag är hungrig! Sedan bär det av in till stan och fest hos mina favorit tvillingar, jess' and steph' <3 Det ser jag fram emot.

See ya!
/S

onsdag

' vaknade - trött :(
' gick till skolan - ingen vurpa^^
' elevskyddsombuds möte - tråkigt!
' lunch - pizza :)
' lektioner - längtade hem.
' ut med hunden - måste göras!
' tvättade håret
- för mycker spray
' singstar hemma hos crissi - kul :)
' room service - underhållande.
' duschade - rutin.
' datorn - blir oftast så^^
' sova - godnatt.

/S

glida-på-en-fot-i-backen-killen made my day

Haha, jag måste berätta en sjukt rolig grej som hände idag på väg till skolan. HAHA jag garvar nu när jag bara tänker på det xD Efter Backavallen i dem där två småbackarna.. alla fattar vart jag menar? Bra! Då gick det två killar framför mig (nämner inte namnen). Att notera är att det är skapligt halt i backarna på morgonen, så jag som är smart gick naturligtvis på sidan om det hala, i gräset. Men det gjorde inte ena killen! De hade precis skilts för den ena svängde av och "huvudpersonen" tog sig an första backen. Och det gick ju felfritt, men sen kom stunden xD *asgarvar* Han gick med händerna i fickorna och plötsligt blev det halt och han liksom bara for upp med ena benet i luften samtidigt som han försökte hålla balansen för att inte ramla. Den foten han stod på liksom bara gled åt alla håll och kanter och det såg fan ut som att han stukade den. Efter ca 5 sekunder var han med båda fötterna på jorden igen, han ramlade alltså aldrig, men jag fick mig ett gott skratt iaf xD Jag gick och garvade hela vägen till skåpet! och jag garvar nästan lika mycket nu x)

På sista lektionen idag kom det två killar från LO och hade en föreläsning. De berättade att man är försäkrad till och från skolan och kom jag att tänka på vad som hade hänt på morgonen och att han kunde ha ramlat. Då började jag garva lika mycket igen! :P Jag försökte verkligen hålla mig för skratt men det gick bara inte. Så fort jag tänkte på det började jag skratta. Stackars killarna som hade föreläsningen trodde säkert att jag skrattade åt dem, inte min mening. Jag fick iaf arga blickar ifrån niclas (A)
Så där satt jag och gravade (och det bara rann tårar) för mig själv i 10 minuter. Fettkul! :)

Det har inte bara hänt roliga saker idag. Vi hade nationelt prov i engelska också. Förstadelen var klurig men jag gjorde mitt bästa = chansade på allt på sista sidan^^

Jag och elin har beställt våra biljetter till stockholm nu :) Den 27 december blire shopping!

/S
han gör mina tisdagskvällar :)


fan jonte det är kallt

Gårdags kvällen bjöd inte på det drag som jag och elin hade hoppats på. Efter att ha suttit på mitt rum i 3 timmar, vilket jag inte hade något emot, gled vi över till crissi. Där var det lite folk så det blev mys! :) Eftersom några skulle med bussen hem blev det även en sväng på stan och då träffade man ju också folk och det uppskattas alltid av en social sofie (:
Jag kan ju sammanfatta kvällen med ett ord, kall. och jag tror att min kära kusin martin är villig att hålla med mig^^

Kollade på filmen Step up idag. Den var asbra! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med lurarna i öronen. Han nämligen uppdaterat min musik på mobilen ;)

Sov gott folket!
/S

jävla oflyt hela tiden

Man ska inte gå och kära ner sig, det blir bara problem. Då har jag ju lärt mig något nytt av det här, positivt.
Jag ser ju hellre att jag får kalla dig pojkvän istället för bara vän, men jag vänjer mig. Men du ska inte tro att jag inte tycker om dig, för det gör jag verkligen!
Men nu tänker jag inte skriva massa negativa saker här, ville bara lätta mitt hjärta lite. Life goes on! 

Just nu, i detta tillfälle, borde elin vara på väg till mig. Vi ska roa varandra ikväll och det lyckas vi ju alltid med :) Planerna var ju att vi skulle festa men sen kom det ett litet hinder, vi vet ingen fest x) en liten detalj så där bara men eftersom att jag och elin är pimp så hittar vi en :)

Nu ska jag duscha, vi kanske ses ikväll?
/S


Ida Plantin - Katrineholms Lucia 2007!


onsdag

Första lektionen började klockan 11.50 idag så det blev en härlig sovmorgon :)
Resten av skoldagen var smärtfri.

Planerna för eftermiddagen var att åka till valla och träffa m' men de planerna höll tyvärr inte.
Istället var jag med malin och vi roade oss bäst vi kunde i den här stan :)

/S


move on

En applåd till sofie, hon har pluggat hela eftermiddagen! Nu var några uppgifter ur världen.
Morgondagens schema är lite utöver det vanliga. Det börjar nämligen med sovmorgon :) Alltid lika uppskattat!

Vi hade ingen samhällskunskap idag, vilket betydde att vi slutade efter att vi hade kollat på fotbollen. Duveholm vs. Linden. Självklart tog duve hem segern, vad annars liksom? ;)

Det var allt jag hade att bjuda på ikväll.

tjipphej - leverpastej!
/S

vad är det som händer?

Jag brukar ha det mesta under kontroll, okej skolarbetet är ett undantag, men annars brukar jag alltid veta vad jag vill och vad som händer men nu känner jag mig väldigt förvirrad och osäker. Jag tycker inte om att känna såhär, jag hatar det! Jag hoppas verkligen att det snart går över och allt blir positivt. Det är det enda jag vill.

Hade national speaking test today. Oh my god, vad jag var nervös. Jag hatar att prata engelska. Trots min nervositet så gick det bra. Det blir lättare när man kommer in i det. The first step is always the hardest. Det är mitt favorit idiom :)

Nu är det dags att sova :)
/S

jag vet vad jag vill

Just nu kollar jag på gamla hemvideos på mig när jag är liten. Jag var snygg redan då ;) och värsta sköningen! x) Askul att se på :)

Idag har jag skickat in två samhällskunskaps arbeten. Då var det ur världen. jag fick faktiskt ett mail tillbaka av min lärare där hon tackade för uppgifterna :P Varsågod! Bätter sent än aldrig.

Kvällen har jag spenderat i duveholmshallen och när jag kom hem åt jag pizza :) Det sitter aldrig fel.

Jag hann med att spela lite vetgirig också. Men blir lätt beroende.

/S

söndag

Ledarmöte klockan 19 ikväll och innan det ska jag träna barnen.

Men nu har jag massa plugg att göra. Usch!

Uppdaterar senare.
/S


uppmärksamhet, tack!

Just nu är jag en aning irriterad. Irriterad för att du lanar när vi hade bestämt att vi skulle ses och för att du aldrig hör av dig.

Allt jag kräver är lite mer ansträgning. Och är inte du beredd att anstränga dig lite mer, är vi nog inte sånna som i slutet får varann...

:'(


lördag

Förmiddagen har jag spenderat framför vetgirig.nu - man blir lätt beroende.

Nu ska jag fixa mig för dagens planer. Klockan 3 ska jag träffa stephanie utanför gottan. Vi ska köpa godis och sen ska vi hem till henne och roa oss :) Ska bli trevligt! (=

/S

lekkamrat :)




kingen

'Pass på här för nu kommer guppet här. Ja, det där var väl skojigt? Passa på nu på att vara glada för man vet aldrig när man får roligt nästa gång inte' - den bästa sommaren

'Georgios Astra..po..po..lis? Där har vi dig, farsan är snut eller? haha. Asså polis, astrapopolis tänkte jag på.' - hundtricket

'nej det var nog inte du som kom försent, jag tror det var alla andra som kom en kvart för tidigt' - hundtricket

Kjell Bergkvist in my heart!

trötter

Det blev ingen utgång ikväll trots att det var plenerat så. Jag är för trött och trivs bättre i mina mjukisar framför datorn^^

Imorgon är det planerat att jag ska träffa marcus, får se om de planerna håller.

hej då - bonjovi tå
/S

it's friday I'm in love

Dagen började med nationellt prov i engelska. Kan ju inte säga att det gick vidare bra, tyvärr.

På eftermiddagen hade vi finfrämmande i klassen. Malin kom förbi en stund :) Hon ritade en väldigt fin historia på tavlan, men den får hon stå för alldeles själv^^
Efter skolan knallade jag och elin ner på stan. Vi tog kort på allt och alla, väldigt roande :)

Nu ska jag duscha och fixa mig inför kvällens äventyr. Malin ska ringa mig när hon slutar jobba och då ska vi hitta på något roligt men vi vet inte riktigt vad än (A) sånt som visar sig.


- Det var ju Tanja.
- Vilken Tanja? Våran Tanja?
- Våran och våran, tack och lov inte men nog fan var det den Tanja.

/S




dubbelt upp

Jag vill börja med att gratta Stefan och Lyra på födelsedagen! Gustav Adolfs-tårta ska ätas inom kort :)

Turen har inte varit på min sida idag. Det började med att väckarklockan ringde klockan 7 (redan där är ju dagen förstörd) och jag var gryymttrött! På väg till skolan kom jag på att jag glömde mascaran, och det första jag gör när jag kommer till skolan är att låsa in mina nycklar i skåpet. Allt flöt verkligen på, noooot! x) Pappa fick komma med ett nytt lås till mig eftersom vaktmästaren var tvungen att knipsa upp det andra.
Vi slutade tidigare men det är ju inget märkvärdigt med det, nu måste jag ju plugga hemma istället. Lika bra att göra det på en gång så har man det överstökat. The first step is always the hardest.

Imorgon ska klassen luncha på Maistro :) Det ska bli riktigt trevlig och gott. Kebebtallrik ftw^^

/S

en bild säger mer än tusen ord

http://sofiekampe.bilddagboken.se

suck

tråksöndag.
Klockan är redan två och jag har inte gjort ett piss. Och jag har inga planer för resten av dagen. Kul.

Måste ju glida över till pappa och gratta på farsdag iaf :)

Jag skriver senare om det mot alla odds skulle hända något på denna tråkiga dag.
/S


lättare sagt än gjort

jag blir så trött på männsikor som inte verkställer sina ord.

Ikväll har vi haft inflyttningsmiddag, eller ja vi har det fortfarande för alla har inte gått än, men jag pallar inte längre så jag har gått in på mitt rum och tänker snart gå och lägga mig.

Pratade nyss med niclas i telen, skönt att få prata ut med någon såhär på natten :) och vi förstår varandra!

/S

snö

onödigt.

friday

Slutade skolan en halvtimme tidigare idag. Jag, elin, alex och emely skulle kolla upp en maskin på biblioteket men den maskinen var kaputt så då var den skoldagen över.
Jag och elin åkte runt som galningar i stan för att kirra alla möjliga saker. Vi beställde pizza från Parken som vi moffade i oss hemma hos mig, smarrigt och mättande.
Runt fyra kom jessica och stephanie:) Stephie lockade mitt hår eftersom jag själv är värdelös när det kommer till hår. Hon gjorde mig riktigt galig! Tack :)
Jag bakade ihop en kladdkaka också, väldigt stressad.

Klockan sex var det planerat att jag skulle vara hos ida men jag och tider går inte riktigt ihop så jag var väl där strax innan halv sju^^ Fint folk kommer alltid sent. Hos ida fick vi väldigt god mat och efterrätt. Sedan blev det tävlingar och onyttigheter. Vi kollade när Christoffer åkte ur idol. Helt fel person som fick lämna! Christoffer var en av mina favoriter. Älskar hans röst!

Nu funderar jag på att gå och lägga mig..
Det har varit en jobbig vecka och jag behöver sova.

Tack för en trevlig dag/kväll.
/S

"jag vill inte vara den som ingen tycker om som alltid talar sanning"


vurpor

Cykel-vurpor, bananskals-vurpor eller bara vurpor, finns det något roligare? Jag garvar lika mycket varje gång!
Idag har jag garvat åt två vurpor. En på väg till skolan, två som vurpa med cykeln x) och sen henkes vurpa på träningen :)
Igår var det niclas som stod för vurpan. Han skulle springa efter andreas och gjorde då den klassiska bananskals-vurpan. Den levde man ju på hela dagen sen :)

/S


Poetry goes mobile

Vissa dagar gillar man bättre än andra. Gårdagen var en sådan dag. Jag kunde alla gloserna på förhöret, skolmaten var okej och eftermiddagen rolig. Mellan klockan 13 och 15.45 var det ett event i aulan. Ett sammarbete mellan tidningen chili, palino och en poet. Suverän blandning! Poeten heter Daniel och är grym. Han är mästare i poetry slam och vet verkligen hur man roar publiken. Den första timmen pratade han om sig själv, sina böcker, rappare mm. Väldigt underhållande :) Sen fick vi skriva våra egna dikter och skicka in dem via sms (alla fick ett varsitt kontantkort från palino, laddat med 2500 sms) och sen drog de en vinnare. Och vinnarna blev inga mindre än jag, elin och shara. Ja, vi blev chockade! men nu har vår dikt gått vidare i tävlingen och man kan tydligen vinna mobiler och andra fina priser. Vinnande bidraget:
Min säng är röd och väldigt stor
jag tar upp halva, hunden en tredjedel
är du större än 25 %

På kvällen gled jag över till marcus :) Vi kollade på Hata Göteborg. Klart att man skrattade då och då men jag vill inte påstå att filmen var särskilt bra.

Nu ska jag make a dash till träningen!
/S


trött

Jag sitter här och garvar åt pappa. Det går inte så bra för honom att ta bort kladdkakan från formen x) och arg blir han också, men kul är det! :)

Skoladagen idag var den tröttaste ever! På naturkunskapen försökte jag verkligen konsentrera mig för Rolands skull, han är så go :) men jag såg bara dubbelt av honom hela tiden x) ögonen liksom bara åkte ihop.
Och på svenskan gick det inte längre. Vi skulle läsa om Odysséen och då sprack allt. Med boken framför ansiktet (så inte sara såg) somnade jag. Känner att jag ska lägga mig tidigt ikväll.

När jag kom hem somnade jag i soffan till wild kids :)

/S

höstlovet lider mot sitt slut

Pizza från Parken var middagen, super! Opera med bearniesås =) me love.

Imorgon är det skola igen. Me hate? inte gillar jag att gå upp tidigt iaf.

/S

mässa

Idag ska jag ner på mässan med min kära vän hanna :) Vi ska kolla på luciakandidaterna och rösta. Självklart på nr 3 - Ida. Det tycker jag att du också bör göra!

Nu måste jag fixa mig så jag inte blir allt för sen.

skriver mer sen.
/S

sängen

Nu har jag och datorn krupit ner i sängen. Snart dags för min skönhetssömn ;)

Mitt sällskap för kvällen var teven. Ingen utgång alltså, men det är ju ändå inget drag på lördagar^^ Det blev filmtittning med brorsan istället.

Godnatt
/S

'ni behöver inte tycka om honom, för det gör jag'

lördag

Igår tog vi halv sju bussen ut till stoffe i björkvik. En hel buss till stoffe x) Efter en lång bussresa med väldigt mycket sång var det dags att hoppa av och vandra den sista biten in i skogen. I början av kvällen var det lite dålig stämning men det ordnade upp sig och jag hade väldigt trevligt :) Klockan ett kom taxi-åsa och hämtade oss. När vi kom in till stan gick jag till Maistro och käkade upp carro och jonnas pizzakanter^^ De är som godast på natten!

Idag måste jag plugga. Jag har inte gjort det på hela lovet så det är på tiden, men det ska inte ta så lång tid hoppas jag. Förövrigt har jag ju inga planer för dagen så jag kan ju plugga hur mycket jag vill. men sen var det ju det där med att ha lust också. Jag är inte så insatt i det där med plugg.

Ikväll är det kanske på tiden att man tar det lungt? Har blivit ont med sånna kvällar det här lovet, men oj vad kul jag har haft :)

/S

katt, hund och kanin

- Jag har en katt, hund och kanin! Alexandra stod för den skönaste kommentaren igårkväll :) Fast det är bara jag, tilda och alexandra som fattar x) men gaasch vad vi garvade!
Gårdagskvällen och natten spenderade jag alltså i valla hos marcus med lite annat trevligt folk :)

Idag tog jag bussen hem skapligt tidigt för att jag ska hinna sova och fixa mig innan det bär av ut på landet igen. Den här gången är det björkviksborna som bör passa sig ;) men nu när jag är hemma är jag ju naturligtvis inte trött längre.

Nu ska jag ta mig ett glas apelinjuice med fruktkött och sen bädda ner mig i soffan :)

/S


valla

Kom nyss hem från en tripp till valla. Nu ska jag duscha och äta och sen ska jag tillbaka till buschen. Det blir drag i kväll och sen övernattning. Back in town imorgon asså! :)

Hepp!
/S

celebrationdinner

Igår var det, som sgat, celebrationdinner på Venezia. Jag vet inte om vi kan kalla det en lag middag med tanke på att vi inte var så särsklit många. För min del blev det en kebabtallrik :) Väldigt smarrigt!

När alla utom jag hade ätit klart gick vi förbi hemma hos lisa där det förbereddes för fest. Jag stannade en liten stund men sen åkte jag hem och lovade att komma tillbaka när jag hade fått bort den värsta vitlöks smaken. Sagt och gjort. Jag mötte jonna och carro på mcD och sen gick vi hem till lisa. Jag kan ju inte påstå att jag hade så kul eller kände särskilt många i början av kvällen men det där ordnade sig :) det gör det alltid på något konstigt vis. En av dem som gjorde min kväll var malin :) Det tackar vi för!

Idag funderar jag på att gå till friskis och träna. Det är tydligen gratis den här veckan. Gratis är gott :)

/S 

RSS 2.0