Vi är bästa vänner! <3

image5

så lätt som en plätt, som en liten plutt

Dagen började bra, sovmorgon! Det innebar att dagens första lektion var svenska och jag redovisade. Jag argumenterade mot godisförsöljning på skolor. I verkligheten är jag för men det är lättare att argumentera emot :P Nu är iaf det klart så nu har jag bara fördjupningsarbetet kvar i svenska. Skönt!
På idrotten ville inte jag, Elin, Frida och Sara spela Badminton eftersom vi har gjort det mer än 10 ggr den här terminen, så vi gick upp till Backavallen och hoppade höjdhopp och kastade kula. Mycket roligare =)

Hela eftermiddagen har jag pluggat! Det är mycket som ska vara klart innan sommaren. Jag behöver verkligen sommarlov nu, är så himla skoltrött!

9 dagar kvar

It's not like you didn't know that
I said I love you and I swear I still do

kom och ta mig

Idag var det den roligaste skoldagen på den här terminen, lätt! Det var Skolansdag vilket innebär att (alla) på skolan klär ut sig till något som har med årets tema att göra och sen gör man massa roliga saker hela dagen. Årets tema var schlager och mina klassvar utklädda till Brandsta city släckers. Ni som tycker att det är en dålig utklädnad bör tänka om för vi vann nämligen priset som årets bäst utklädda klass! Priset var en T-shirt :P Som jag nämnde tidigare var vi anmälda till talangjakten och vi genomförde vårt dansnummer galant! ;) Bära eller brista? Det bar! :) Det känns ju lite dumt om vi skulle vinna alla tävlingar så det var inte mer än rättvist att förtstapriset gick till tjejerna i SP1D. De var faktiskt bäst! ^^
Sen var det ju tårttävlingen också :) Vår tårta var en brandsläckare, assnygg! och hör och häpna, vi vann! Wieehoo! En fika för hela klassen på Sultans var första priset + en after egiht choklad. Storslam för MPL01 alltså!

Nu ska jag åka på teater i Tallåsaulan. Har egentligen inte så stor lust eftersom jag är osminkad och håret är kaos men eftersom det är lillbrorsan som är med offrar jag mig :)

Klassen

image2

Tårtan

image3

Gör bort dig, det lättar upp stämningen!

260778-1

Jag har ett krav för hur mina vänner ska vara. De ska kunna bjuda på sig själva! och det har verkligen Hanna, Elin och Elin lyckats med :) Klockrent! 

ingen säger sluta, ingen säger gör så

Nu sitter jag faktiskt och pluggar. Det händer inte alltför ofta, det är därför jag får göra allt nu när det bara är två veckor kvar i skolan. Fatta, 2 VECKOR och sen har man gått ut ettan! Det är helt sjukt! Snart står man där med en studentmössa :P

Skoldagen började med TEA och vi fixade med våra brandbilar som vi kommer äga skolansdag med! Shara fick färg på sig, vem är förvånad? Den här gången var det en av hennes vita skor som fick röd färg på sig. Resten av skoldagen gick hon runt med en vit och en rosa sko. Jag tror att hon sa något om att hon skulle lägga skona i klor när hon kom hem?
På idrotten fortsatte vi i "skolansdag-andan". Vi gjorde en dans eftersom att min klass har anmält sig i talangjakten. Om det var ett smart val får vi se på onsdag. Från att inte ha ett skit, så hade vi 1 ½ timme senare, en dans och positioner :) Det kallar jag: Hard work, work!

Efter skolan gick / cyklade jag och Elin ner på stan en snabbis. Hon köpte en vattenfast mascara och jag beställde hem ett par skor. Jag ska få dem av mormor när jag fyller :) De är ett par svarta vans från Vagabond, jättefina :) För er som inte vet vad ni ska köpa till mig så kan jag lägga ut min önskelista senare i veckan ;) Födelsedagen närmar sig nu. 8 juni blir Sofie 17 år!

Men vad är det för  väder vi har i Katrineholm?? Det är ju för tusan 28 maj och bara 8 skoldagar kvar till sommarlovet och det blåser, regnar och är förbannat kallt! Serri, jag hade vantar och halsduk på mig idag. Så dåligt väder är det! Ge mig sol och värme!

Killar är skit!

Jag låter rubriken tala för sig själv.

Igår var det planerat att ALLA skulle träffas men blev det så? Naturligtvis inte! Det blev bara jag, Elin, Maria och Hanna. Tur att vi fyra är bra på att roa oss ändå ;) Vi grillade nere vid djulö. Det var vi och utlänningarna xD Maria fick fart på elden med hjälp av några deciliter tändväska :P Sen var det bara att lägga köttet på det otroligt ofräscha gallret, men lite skit rensar magen! Jag grillade en hamburgare även fast det inte såg ut som en. Den gick lite sönder och liknade väl mest en kyckling tillslut :P Hanna fick sig ett gott skratt iaf ;) Det blev många härliga kommentarer under grillningen och den mest använda var Elins: "Aska är det renaste som finns". CD-spelare hade vi också med oss :) Det enda som saknades för att det skulle vara en toppenkväll var FOLK!
Senare drog vi hem till mig och kollade på Sunes sommar =) den filmen är ju för bra asså. Garvade hela tiden! xD
Robin och Ziken kom förbi och vi gick hem till Robin och hoppade studsmatta :) Jag, Simon och Ziken hade även ett ganska seriöst snack på altanen, men det är hemligt (A) 
Det var väl en helt okej kväll men jag hade hoppats på att den skulle vara roligare.

Idag har jag varit på Backavallen och kollat när lillbrorsan spelade fotboll. Ett mål klämde han till med! :) Jag vill kolla på fotboll ikväll också men det är ingen som är sugen att henka :/ nu förstår jag hur rauti kände igår :P



Det blev fotboll ändå :P Hela tre stycken fick jag med mig! Jag, Jonna, Elin och Carro åkte till Bie för att se när de mötte KSK. Jag vet inte vad det blev för resultat exakt men Bie förlorade med några mål.. Inte mycke kötta ikväll inte!

RSS 2.0